Diana Dumitrescu şi Ioan Isaiu protagoniştii noii telenovele de la Acasă TV

Redacția / 08.07.2013, 11:19
Diana Dumitrescu şi Ioan Isaiu protagoniştii noii telenovele de la Acasă TV
Diana Dumitrescu şi Ioan Isaiu sunt protagoniştii telenovelei “Îngeri pierduţi”, noua producţie românească marca MediaPro Pictures ce va avea premiera în această toamnă, Acasă, al cărei subiect este inspirat din campania PRO TV, “Tu ştii ce mai face copilul tău?”, câştigătoare a premiului Emmy.

Diana Dumitrescu joaca rolul unei tinere mame, Cristina, care se intoarce de la munca, din strainatate, sa il recupereze pe Luca, copilul pe care l-a abandonat in urma cu cativa ani din dorinta de a-i oferi o viata mai buna. Primele secvente pe care Diana le-a filmat cu Timur au fost fost cele mai emotionante si cel mai greu de jucat. “Una din primele secvente filmate pentru telenovela > este cea a revederii dintre Cristina si Luca. O secventa foarte grea. A fost foarte dificil sa intru in pielea Cristinei, din cauza faptului ca eu nu am copii. Am stat foarte mult de vorba cu regizorii si colegele mele de platou care au copii si care au incercat sa imi explice sentimentul. M-am straduit sa redau cat de bine am putut la momentul respectiv, ceea ce credeam eu ca inseamna sa fii respins de propriul copil. Acum, dupa luni de zile de filmat, m-am atasat mult de Timur si daca ar fi sa filmam din nou, cred ca as reactiona altfel, as face altfel… De asemenea, acum imi imaginez ca am facut-o si eu pe mama sa sufere in momentele in care ne certam sau nu ii ascultam sfaturile. Sunt sigura ca nu este usor pentru nicio mama sa treaca prin astfel de situatii. Cat de bine mi-a iesit secventa, las la aprecierea telespectatorilor”, declara Diana Dumitrescu.

Totodata, destinul ii aduce in cale posibilitatea unei noi povesti de dragoste, insa Cristina ezita sa intre intr-o relatie cu Alex: “Cea mai mare dorinta a personajului meu este sa recastige dragostea fiului ei si isi canalizeaza toata energia in aceasta directie. De frica sa nu-si piarda copilul prefera sa nu se implice intr-o relatie si automat, viata ei amoroasa trece in plan secund”, adauga Diana.

Ioan Isaiu, protagonistul telenovelei, il interpreteaza pe Alex, un consilier financiar din Targoviste cu afaceri in Bucuresti, care se indragosteste de Cristina: “Este povestea de dragoste a unui om matur, caruia i se da sansa sa iubeasca din nou, dupa ce intr-un trecut nu foarte indepartat a pierdut o mare iubire. Viata ii ofera un om deosebit, pe care il primeste in viata lui, cu toate ca trece printr-o dilema existentiala, pentru ca isi imparte trairile intre dragoste si recunostinta fata de femeia care l-a ajutat la un moment dat, dar care se dovedeste ca si-l doreste langa ea doar din orgoliu. Este un rol rupt din viata, personajul meu avand si slabiciuni, care uneori primeaza, dar si calitati care il fac sa fie indragit”, spune Ioan Isaiu.

“In telenovela > formam un altfel de cuplu, care va ajunge la sufletul telespectatorilor pentru ca trateaza problematica actuala a societatii, care nu are timp de sine si care nu-si mai aloca timp pentru a iubi atat de mult”, adauga Ioan Isaiu.

“Ingeri pierduti”, pe care Acasă o va difuza din aceasta toamna, este o telenovela care promite povesti de dragoste emotionante, condimentate cu drama, suspans, intrigi, dar si situatii pline de umor care vor destinde si amuza telespectatorii.