Diana Dumitrescu şi Nicoleta Luciu au intrat în rolurile din “Regina”

Apropo.ro / 17.12.2013, 07:00
Diana Dumitrescu şi Nicoleta Luciu au intrat în rolurile din “Regina”
Diana Dumitrescu, Nicoleta Luciu şi Ioana Ginghină au probat weekend-ul trecut la târgul Cloud No. 9 salbele şi ţinutele din colecţia Dilo's a colegei lor, Doiniţa Oancea şi şi-au amintit cu drag de personajele din telenovela "Regina", care revine cu sezonul doi, din 6 ianuarie, de luni până joi, de la 21.30, Acasă.

Diana a lansat la târg cutiile D’Box de Crăciun, Doiniţa a fost prezentă cu genţile şi accesoriile Dilo’s, iar Ioana Ginghină cu atelierele de teatru pentru copii MiniArtShow. Vizitate de Nicoleta Luciu, cele patru şi-au amintit de perioada în care au fost colege pe platourile de filmare de la „Regina” şi s-au probat cu salbele şi vestele din colecţia Dilo’s ca să semene cu personajele lor: Regina, Roza, Zambila sau Minodora.

„Ne-am amuzat pozând în lucruri care ne aduc aminte de momentele petrecute împreună la filmările pentru > şi spre surprinderea noastră şi cei prezenţi la târgul Cloud No.9 au intrat în jocul nostru şi ne-au spus că de-abia aşteaptă continuarea telenovelei”, mărturiseşte Diana Dumitrescu.

„Regina este unul dintre proiectele mele de suflet. Cele mai frumoase amintiri, o echipă minunată! Nu voi rata niciun episod din 6 ianuarie, Acasă, ştiu ce se ascunde în spatele fiecărei secvenţe pe care o revăd şi în care apar şi eu, ce greşeli făceam, cât râdeam sau plângeam. Aşa că, atunci când Nicoleta ne-a vizitat la târg şi am văzut că suntem chiar o gaşcă mare din telenovelă, mie şi Dianei ne-a venit ideea să facem câteva poze de grup. Cum vestele şi salbele create de mine au elemente gipsy, ne-am gândit să le folosim la această mică şedinţă foto”, a spus Doiniţa Oancea.