Diane Lane o va interpreta pe Hillary Clinton

Apropo.ro / 31.07.2013, 11:00
Diane Lane o va interpreta pe Hillary Clinton
Actriţa Diane Lane va interpreta rolul fostei prime doamne a Statelor Unite, devenită ulterior Secretar de Stat, Hillary Clinton într-un serial de televiziune care va fi produs de televiziunea americană NBC.

NBC intenţionează să realizeze acest proiect sub forma unei miniserii TV care va avea durata de patru ore şi se va intitula „Hillary”, informează accesshollywood.com.

Rolul principal a fost atribuit actriţei Diane Lane, însă numele actorului care îl va juca pe Bill Clinton nu a fost deocamdată dezvăluit. Miniseria „Hillary” va prezenta cele mai importante aspecte din viaţa şi cariera fostei prime doamne a Statelor Unite şi Secretar de Stat, relatând evenimente din 1998 până în prezent.

Bob Greenblatt, directorul diviziei Entertainment de la NBC, a spus că nu a fost deocamdată aleasă data la care va fi difuzat primul episod, precizând însă că miniseria „Hillary” va rula probabil pe micile ecrane înainte ca Hillary Clinton să îşi anunţe candidatura la nominalizarea Partidului Democrat pentru funcţia de preşedinte al Statelor Unite ale Americii.