Dica se teme pentru Steaua (VIDEO)

Apropo.ro / 11.08.2008, 13:04
Dica se teme pentru Steaua (VIDEO)
Fostul jucator al Stelei, Nicolae Dica, simte ca formatia ros-albastra poate rata Liga, deoarece e cea mai grea tragere la sorti, iar echipa nu joaca stralucit.

Fostul jucator al Stelei, Nicolae Dica, simte ca formatia ros-albastra poate rata Liga Campionilor, deoarece e cea mai grea tragere la sorti de pana acum, iar echipa nu joaca stralucit.

Dica simte ca Steaua nu e in apele ei, chiar daca a castigat doua meciuri la rand are nevoie de mult noroc in fata celor de la Galatasaray ca sa intre a treia oara la rand in Liga.

"Dicanio" a mai spus ca si-ar dori ca pana la finalul carierei sa evolueze numai in culorile fostei sale echipe Steaua, rosu-albastru.

"Este ciudat ca am jucat numai in Romania pana acum, dar trebuie sa imi continui drumul cat mai bine. N-as vrea sa ma mai despart, as vrea sa joc numai in ros-albastru pana la finalul carierei. Cand am primit convocarea pentru echipa nationala era ciudat sa ma vad pe lista stranierilor, dar trebuie sa ma obisnuiesc", a completat Dica

 

CONCURS: Castiga invitatii la Premiera saptamanii de la CinemaPro!


 

Citeste si:

Victor Hanescu continua lupta pentru o medalie la Beijing

Victor Hanescu continua lupta pentru o medalie la Beijing

Victor Hanescu s-a calificat, astazi, in turul doi al turneului olimpic de la Beijing, dupa ce a dispus in runda inaugurala de italianul Simone Bolelli, cu scorul de 7-5,…

Rezultatele si clasamentul Ligii I dupa etapa a III -a

Rezultatele si clasamentul Ligii I dupa etapa a III -a

Iata care sunt rezultatele complete si clasamentul inregistrat dupa desfasurarea partidelor din a treia etapa a Ligii I:

Marius Niculae i-a salvat pe dinamovisti de la rusine

Marius Niculae i-a salvat pe dinamovisti de la rusine

Dinamo a invins la limita, cu scorul de 3-2 (2-1), formatia CS Otopeni, intr-un meci disputat la Ploiesti si care a contat pentru etapa a III-a a Ligii I, in care golul …

Rapidul de Bucuresti a zburat pe Caile Ferate ale Clujului

Rapidul de Bucuresti a zburat pe Caile Ferate ale Clujului

Echipa Rapid Bucuresti a invins, ieri, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, formatia CFR Cluj, in derbiul etapei a treia a Ligii I.

Jocul zilei

Clipul zilei

King of fighters Sfoara invizibila
Intra intr-o lume de neuitat a jocurilor arcade, a jocurilor de lupta. Cuvinte cheie: poanta sfoara invizibila strada masini
Incearca cele mai tari jocuri online Vezi cele mai tari clipuri de azi
Incearca si jocurile marca Apropo Uploadeaza rapid clipul tau

 

Ti-au placut articolele si stirile noastre? Aboneaza-te la RSS, ca sa primesti instant noutatile care te intereseaza. (Detalii despre tehnologia RSS, Clienti RSS).

 

Comenteaza trimite pe ym printeaza

Imagine: Mediafax Foto