Dieta vegetariană, preferata vedetelor!

De: Nicoleta Nicolae / 16.11.2014, 09:00
Dieta vegetariană, preferata vedetelor!
Au renunţat la carne, la ouă şi lactate. Ce le-a determinat să adopte acest stil de viaţă, ne spun Alanis Morissette şi Demi Moore.

Din respect pentru animale, din obsesie sau din credinţa că doar plantele sunt soluţia pentru o viaţă lungă şi fericită. Iată câteva dintre vedetele intenaţionale care au decis să devină vegetariene!

Alanis Morissette are mai bine de 10 ani de când nu mai agreează produsele de origine animală. Iniţial, a renunţat la carne, pentru că i se părea o barbarie să aibă pe masă un mamifer. Cum arată meniul unei zile în care trebuie să aibă energie?

Dimineaţa un pahar de lapte de migdale, fursecuri din făină integrală, suc de legume, suc de fructe cu tot cu pulpă, fructe uscate. Prânzul e constituit din soia gătită în fel şi chip şi care imită oarecum ‘’tradiţionala’’ masă de carne plus salată. Iar seara consumă tofu sau salate de legume.

‘’Simt că am energie, mă mişc uşor şi îmi pare extrem de rău că au fost suficienţi ani în care am consumat carne. |mi pară rău că pe farfuria mea s-a regăsit multă vreme aşa-zisa tradiţie americană care indică o felie de carne cel puţin la toate mesele. Mi se pare că ne facem rău singuri cu acest mod de gândi’’, spunea ea într-un interviu.

Şi Demi Moore şi-a schimbat radical obiceiurile odată cu înaintarea în vârstă. Schimbări radicale în privinţa esteticii corporale, care sfidează timpul. De ce să nu fie completate de schimbări ale dietei alimentare?, pare să-şi fi spus actriţa înainte de a se căsători cu Ashton Kutcher.

Citeşte mai mult pe http://www.csid.ro/lifestyle/vedete/dieta-vegetariana-preferata-vedetelor-12480754/