Din 13 martie începe un nou sezon al show-ului „Românii au talent”!

Apropo.ro / 03.03.2015, 18:00
Din 13 martie începe un nou sezon al show-ului  „Românii au talent”!
8 oraşe vizitate în căutarea talentelor autentice, 4 juraţi, 2 prezentatori, un singur câştigător! Cel de-al cincilea sezon al celui mai urmărit show de divertisment din România, „Românii au talent”, e gata să înceapă.
Mai pregătiţi ca niciodată, cu multă energie şi entuziasm, într-un decor spectaculos şi cu reguli noi, juraţii sunt gata să dea startul celei mai iubite emisiuni din istoria televiziunii, vineri, 13 martie, de la ora 20.30.
 
Sezonul cinci aduce un nou juriu, dar şi multe noutăţi şi surprize. Mihaela Rădulescu şi Bebe Cotimanis s-au alăturat Andrei şi lui Andi Moisescu la masa juriului şi împreună vor dovedi că fac o echipă imbatabilă, plină de umor, a cărei chimie este evidentă. Cei patru au fost surprinşi de originalitatea şi creativitatea concurenţilor veniţi la preselecţii, iar comentariile lor din timpul show-ului vor face deliciul telespectatorilor. 
 
O noutate este şi apariţia golden buzz-ului, butonul auriu care trimite un concurent direct în semifinal şi crează un adevărat spectacol în momentul în care este apăsat. Juraţii au folosit acest buton miraculous şi astfel şi-au salvat concurenţii preferaţi pentru următoarea etapă.
 
Foto: Pro TV
 
Aşa cum ne-au obişnuit, în cele patru sezoane de până acum, gazdele emisiunii, Smiley şi Pavel Bartoş vor umple casele tuturor românilor cu bună dispoziţie, în fiecare ediţie “Românii au talent”. Entuziasmaţi de acest nou sezon, cei doi s-au declarat surprinşi de diversitatea talentelor întâlnite în caravan ce a călătorit în mai multe oraşe din ţară şi îşi doresc să aducă voia bună în casele tuturor românilor. 
 
Surprizele nu se opresc aici. Noul sezon „Românii au talent”, beneficiază de o locaţie nouă şi un decor spectaculos, high-tech, unic în România, cu elemente inedite, totul gândit pentru a pune în evidenţă spectacolul talentelor. Decorul este complet nou, de la podeaua care reflectă concurenţii şi până la scenotehnica impresionantă cu lumini inteligente şi un video wall de 8×4 metri. Astfel, pentru prima dată, decorul „Românii au talent” s-a aliniat celor folosite în versiunile din Marea Britanie sau Statele Unite ale Americii. Preselecţiile au fost filmate de către 20 de operatori şi au fost folosite pentru fiecare show câte 12 camere full HD şi 6 camere independente.
 
Sute de specialişti în televiziune lucrează la această producţie grandioasă, pentru a le aduce telespectatorilor cel mai bun show de divertisment.
 
Ediţia a cincea “Românii au talent” se anunţă a fi una de excepţie, cu multe surprize şi momente care cu siguranţă vor impresiona.