Din 16 iulie, invitaţie pe “Tărâmul ginsengului”

De: Mioara Tronaru / 14.07.2014, 08:00
Din 16 iulie, invitaţie pe “Tărâmul ginsengului”
Munţii Apalaşi: blănuri, ginseng şi contrabandă cu alcool. Pe HISTORY®, din 16 iulie, în fiecare miercuri, de la ora 21.00.

HISTORY® transmite pe 16 iulie premiera serialului “Tărâmul ginsengului”. Noua serie prezintă aventurile unor clanuri din munţii Apalaşi, un loc sălbatic unde viaţa este condiţionată de vânătoare şi negoţ. Episoadele din “Tărâmul ginsengului” vor fi difuzate în fiecare miercuri, la 21:00.

Întinşi peste 2.400 de km, din New York până în Georgia, Munţii Apalaşi sunt o capsulă a timpului unde viaţa nu s-a schimbat prea mult din anii 1700. Blănurile, ginsengul şi alcoolul de contrabandă formează şi acum baza economiei, la fel ca în secolul XVIII.

Clanurile urmează acelaşi cod al onoarei şi al prieteniei şi respectă justiţia muntenilor, care a fost stabilită cu câteva secole în urmă.

În acest nou serial sunt prezentate opt clanuri, care se luptă pentru bogăţiile munţilor în timpul unuia dintre cele mai importante sezoane ale anului: lunile bogate de la sfârşitul verii, până la vremea recoltei. Din acest motiv, ţinutul este renumit pentru răfuielile care au loc.