Din 3 octombrie, Iuliana Tudor revine la TVR cu al 7-lea sezon “O dată-n viaţă”

Apropo.ro / 15.09.2014, 15:04
Din 3 octombrie, Iuliana Tudor revine la TVR cu al 7-lea sezon “O dată-n viaţă”
Iuliana Tudor se pregăteşte să revină în această toamnă la TVR cu show-ul de succes “O dată-n viaţă”! În septembrie, vedeta a împlinit 15 ani de televiziune!
Vedeta e bucuroasă că emisiunea pe care o prezintă şi-a scris propria istorie şi a devenit o marcă inconfundabilă, ajungând acum la cel de-al 7- lea sezon!
 
Emisiunea de divertisment “O dată-n viaţă” este una extrem de populară, un program gândit de regretatul Titus Munteanu, care a avut încredere în Iuliana Tudor şi a ştiut de la bun început ca audienţele nu vor lipsi!
 
Aceasta e pregătită să revină pe micul ecran, începând cu data de 3 octombrie, cu noi surprize şi vise care prind contur!
 
Foto: PR
 
„Spune-mi ce emisiuni faci ca să-ţi spun cine eşti (profesional vorbind). În materie de televiziune, cam aşa stau lucrurile în piaţa românească actuală. De 7 ani, cartea noastră de vizită este „O dată-n viaţă”. Dacă am făcut lucruri de calitate sau nu, publicul a decis întotdeauna şi o va face şi pe viitor. Sper că şi noul sezon „O dată-n viaţă” să fie unul memorabil pentru telespectatorii noştri, cărora le mulţumesc pentru 7 ani de fidelitate. În privinţa invitaţilor, speram  să-şi dorească să vină cu aceeaşi plăcere la noi şi să rămână cu amintiri pe care doar o experienţă trăită „o dată-n viaţă” le poate oferi. Şi pentru că în septembrie împlinesc 15 ani de televiziune, vreau să mulţumesc TVR pentru încredere şi susţinere, mentorului meu, Elise Stan pentru tot ce sunt în meseria aceasta, echipei mele pentru implicare, profesionalism şi, mai ales, prietenie! Vă aştept cu drag, din 3 octombrie să continuăm povestea numită simplu de Titus Munteanu: „O dată-n viaţă”. Show must go on! „, a declarat Iuliana Tudor.