Divele sexy de la Hollywood şi bijuteriile lor pe patru roţi!

Redacția / 15.02.2015, 09:00
Divele sexy de la Hollywood şi bijuteriile lor pe patru roţi!
Celebrităţile de la Hollywood îşi permit un stil de viaţă luxos, care înseamnă şi plimbări în cele mai fiţoase maşini care s-au inventat.

În timp ce unele dovedesc că le pasă de mediu şi optează pentru automobile electrice sau hibrid, altora nu concep să-şi achiziţioneze decât cele mai noi şi mai perfomante apariţii de pe piaţa auto. Iată unele dintre cele mai sexy dive de la Hollywood şi “jucăriile” lor de zi cu zi.

 

 

 

Cum un exterior mai mult decât atrăgător şi perfomanţe de nivel mondial, este visul oricărui bărbat… Iar lângă acest Rolls Royce decapotabil din 1956, nici Beyonce nu arată prea rău. Magnificul automobil este un cadou de la soţul ei, rapper-ul Jay-Z (pe numele real Shawn Carter), care i-a pus pe locul şoferului şi un afiş: “Rezervat pentru doamna Carter”.

Una dintre cele mai voluptoase actriţe de la Hollywood, Kelly Brook se simte bine în Mercedes-Benz-ul ei SL550, de culoare neagră. Pe lângă noua achiziţie, Kelly mai are un Mercedes CL500, primit cadou de la iubitul ei, dar şi un Range Rover Sport.

 

Miley Cyrus are în garajul său un superb Porsche Cayenne GTS din 2012, pe care a plătit 80.000 de dolari. Fosta vedetă Disney, despre care mulţi cred că a luat-o razna, a găsit de cuviinţă ca, în ziua de Crăciun, să iasă la plimbare cu această bijuterie alături de o… păpuşă gonflabilă.

 

Toţi fanii se plictisiseră de vechea maşină a Selenei Gomez, un Ford Escape, până când, anul trecut, aceasta şi-a venit în fire şi şi-a achiziţionat un BMW X5 negru. Pe care, însă, l-a buşit repede, încercând să scape de nişte paparazzi.

 

Sexoasei actriţe de origine columbiană Sofia Vergara îi plac foarte tare maşinile puternice, cu forme voluptuoase. Dovadă că aceasta conduce ba un Range Rover negru, ba unul alb. Maşini pe care şi le permite din plin, ea fiind la ora actuală cea mai bine plătită actriţă de televiziune.

Victoria Beckham, ca orice soţie de fotbalist, este înnebunită după un Bentley Continental GTC decapotabil, customizat, pentru care a plătit fabuloasa sumă de 175.000 de dolari. După cum se poate vedea şi în imagine, scaunele maşinii sunt gravate cu iniţialele divinei şoferiţe.