DIVORŢ cu repetiţie! Pamela Anderson se separă, din nou, de Rick Salomon

De: Cătălina Matei / 10.07.2014, 09:50
DIVORŢ cu repetiţie! Pamela Anderson se separă, din nou, de Rick Salomon
Nici nu au trecut şase luni de când s-a recăsătorit cu producătorul Rick Salomon, că actriţa din serialul “Baywatch” se pregăteşte de divorţ.

Pamela Anderson divorţează pentru a doua oară de Rick Salomon, cu care s-a căsătorit în urmă cu şase luni. Actriţa de origine canadiană a depus la tribunal, pe 3 iulie, actele oficiale prin care solicită divorţul de Salomon. Conform revistei People, starleta a invocat motivul clasic al „diferenţelor ireconciliabile” pentru a pune capăt acestui mariaj.

Foto: Hepta

„Cerem presei să respecte intimitatea Pamelei şi a familiei sale în această perioadă dificilă”, a declarat agentul de presă al vedetei.

Pamela Anderson, în vârstă de 47 de ani, a dezvăluit presei americane că are din nou o relaţie cu fostul ei soţ producătorul Rick Salomon, în vârstă de 45 de ani, în octombrie 2013. Cei doi s-au căsătorit în ianuarie 2014 pentru a doua oară, potrivit Mediafax.

Rick Salomon a fost cel de-al treilea soţ al starletei canadiene, însă căsnicia lor s-a încheiat în 2007, după un mariaj care a durat doar 10 săptămâni. Fostul viitor soţ al Pamelei Andesron este un playboy de renume la Hollywood, fiind implicat în diverse relaţii cu celebrităţi. A fost căsătorit cu actriţele Elizabeth Daily şi Shannen Doherty şi a apărut într-o înregistrare video pornografică alături de Paris Hilton.