Divorţează Tom Hanks de Rita Wilson?

Apropo.ro / 06.02.2015, 12:28
Divorţează Tom Hanks de Rita Wilson?
Un nou divorţ bate la uşă la Hollywood! Tom Hanks şi Rita Wilson vor să pună capăt căsniciei care a durat 26 de ani.
Relaţiile dintre cei doi actori s-au răcit de ceva timp, ei ajungând să mimeze faptul că ar fi cuplul perfect atunci când se afişează împreună pe covorul roşu. Potrivit revistei americane Star, Tom Hanks şi Rita Wilson au mari probleme în căsnicie. Se ceartă din ce în ce mai des şi chiar au fost surprinşi în Los Angeles în timpul unei divergenţe. 
 
Foto: AFP – Mediafax Foto
 
Cariera lui Hanks merge bine, actorul  făcând film după film, în timp ce soţia sa a lăsat actoria pe plan secund pentru că s-a ocupat de casă, de copii şi de familie. Rita Wilson s-a ambiţionat să se ocupe şi de cariera ei muzicală şi îşi doreşte să facă un turneu, dar se pare că celebrul ei soţ, Tom Hanks nu ar fi de acord ca ea să fie plecată pe termen îndelungat de acasă, deşi Rita şi-a propus să-şi reusciteze cariera.
 
Dacă în cele din urmă cei doi ajung la divorţ, acesta va fi unul de 400 milioane de dolari. Tom Hanks are o avere estimată la peste 350 de milioane, iar Rita Wilson are în conturi doar 20 de milioane de dolari. Cei doi actori au împreună doi băieţi.