Divorțul lui Bill – Melinda Gates: Un scandal sexual ar putea fi cauza separării

De: Ana Obretin / 10.05.2021, 16:16

Melinda Gates a contactat avocaţi specializaţi în divorţuri încă din 2019, pentru a se separa de Bill Gates. Ea și miliardarul şi-a anunţat despărţirea săptămâna trecută, după 27 de ani de căsătorie, precizând într-o declaraţie comună că decizia a fost luată după „multă gândire şi multă muncă în relaţia” lor.

Melinda, în vârstă de 56 de ani, s-ar fi aflat în contact cu avocaţi de la diferite firme încă din 2019, potrivit unor dezvăluiri făcute de The Wall Street Journal, care citează surse apropiate celor doi. Acestea au declarat că legătura dintre Bill Gates şi Jeffrey Epstein, fostul miliardar condamnat pentru infracţiuni sexuale, ar fi reprezentat o problemă în relaţia dintre cei doi viitori foști soți, potrivit Agerpres.

Bil și Melinda Gates au împreună trei copii. Ei au anunţat că vor continua să colaboreze în cadrul fundaţiei lor, Bill and Melinda Gates Foundation, care are drept misiune combaterea sărăciei şi a bolilor în lume.

Potrivit unor documente obținute de TMZ, cei doi, care au o avere de aproximativ 130 de miliarde de dolari, nu au încheiat un contract prenupțial. Bill Gates este al patrulea cel mai bogat om din lume, după americanii Jeff Bezos, Elon Musk, respectiv francezul Bernard Arnault.

CITEȘTE ȘI: Angelina Jolie şi Gates, printre cele mai admirate personalităţi din lume

Gates știe cum poate rezolva cele mai mari probleme ale omenirii

Ce oferte a primit Kim Kardashian după ce a anunțat că divorțează

Elliot Page divorțează de Emma Portner, după ce a anunțat că este transgender

Bombă în showbiz! Divorţează după 10 luni de mariaj

Foto: Profimedia Images