DJ Project şi Adela Popescu au parte de o vară fierbinte

Apropo.ro / 17.07.2013, 08:00
DJ Project şi Adela Popescu au parte de o vară fierbinte
Dacă toată primăvara au avut concerte în străinătate, pe timp de vară DJ Project şi Adela s-au mutat la mare. Cei trei au lansat de curând un nou single, “Fără tine”, piesă la care vor filma şi un videoclip. Care este povestea noului clip, dar şi ce planuri de vacanţă au cei trei, ne spun chiar ei în rândurile de mai jos.

În piesele voastre de cele mai multe ori cântaţi despre iubirea la sfârşit de drum, despărţire etc. Ce vă inspiră?

Adela Popescu: Este un subiect care nu a fost dezbătut îndeajuns, niciodată nu vor fi prea multe melodii de dragoste. Viaţa însăşi este compusă din iubire, aşa că din ce ne-am fi putut inspira mai bine dacă nu din viaţă?!

Dj Project  Ne inspiră trăirile şi viaţa de zi cu zi a oamenilor, ne dorim ca cei care ne ascultă să se regăsească în piesele noastre şi de ce nu, să le asculte pe repeat.

De curând, aţi lansat piesa “Fără tine”. Care e povestea acestui single?

Adela Popescu: Este povestea a doi oameni care încă se iubesc foarte mult, dar care s-au despărţit pentru că pur şi simplu nu se mai înţeleg. Acest lucru se întâmplă şi în viaţă, oamenii aleg să îşi dea libertate separându-se, este practic o declaraţie de dragoste între doua persoane care deşi sunt suflete pereche, nu mai pot continua.

Dj Maxx: “Fără tine” s-a lansat de ziua mea, pe 7 iulie, şi m-am bucurat nespus că am reuşit ca la începutul acestei veri să le oferim fanilor noştri o melodie care nouă ne place foarte mult.

Cum vă imaginaţi videoclipul piesei? Unde vreţi să-l filmaţi? Care va fi povestea?

Adela Popescu: Mie personal mi-ar plăcea foarte mullt ca în videoclip să fie şi un apus. Apusul semnifică sfârşitul zilei, dar ştim că după apus întotdeauna vine şi răsăritul.

Dj Project: Sperăm să lucrăm ca de obicei cu Dragoş Buliga, alături de care am filmat şi majoritatea clipurilor şi cu siguranţă vom găsi cea mai frumoasă poveste prin care să ilustrăm piesa.

Care vi se pare locaţia ideală pentru filmarea următorului clip?

Adela Popescu: Sunt nişte plaje pustii foarte frumoase pe litoralul românesc chiar şi la Azuga, la Gura Portiţei…există locaţii superbe în România!

Pentru că sunt tot mai la modă concertele în străinătate…. voi pe unde mai concertaţi?

Adela Popescu: Nu ştiu, însă cu siguranţă vara aceasta o să avem multe concerte pe litorulul românesc şi cel mai la îndemână îmi este să îi invit pe cei care vor să ne vada la Megadiscoteca Tineretului în Costineşti.

Dj Project: Am fost toată primăvara în străinătate, iar acum vara ne mutăm la mare. În plus, vom avea concerte cu siguranţă şi prin ţară. Până atunci vă aşteptăm pe litoral să petrecem împreună o vară fierbinte.

Ce planuri de vacanta aveti?

Adela Popescu: Tocmai ne-am întors dintr-o vacanţă, avem treabă acum. Sper totuşi să prindem câteva zile libere şi să mâncăm un peşte bun la o cherhana.

Dj Project: Este prea devreme să ne gândim la vacanţă în plin sezon. De obicei plecăm o lună iarna. Fiecare unde îi place, noi la frig şi Adela la cald.