DJ Tiesto vine la Bucuresti de ziua nationala a Romaniei!

Apropo.ro / 09.07.2007, 13:43
DJ Tiesto vine la Bucuresti de ziua nationala a Romaniei!
DJ Tiesto revine în România cu un concert sustinut la Sala Polivalenta din Bucuresti, pe 1 decembrie! Evenimentul face parte din turneul de promovare a noului album "Elements of Life" lansat in luna aprilie a acestui an, la casa de discuri Ultra Records. DJ-ul care a


DJ Tiesto revine în România cu un concert sustinut la Sala Polivalenta din Bucuresti, pe 1 decembrie! Evenimentul face parte din turneul de promovare a noului album „Elements of Life” lansat in luna aprilie a acestui an, la casa de discuri Ultra Records.

DJ-ul care a ocupat pozitia fruntasa timp de 3 ani in DJ MAG Top 100, Tiesto, a avut dintotdeauna ca mare pasiune muzica. Dovada o constituie modul unic prin care reuseste sa-si transpuna sentimentele cu ajutorul muzicii si totodata sa le transmita publicului.

Tijs Verwest, alias Tiesto, si-a inceput cariera in 1985, in perioada cand Raspberry Beret si Psycho Candy incantau cu rimele lor colorate. Cumparandu-si discuri si echipamente, Tiesto s-a lansat pe un trend ce va ajunge in top peste cativa ani cu artisti ca DJ Jazzy Jeff si Fresh Prince sau Rob Bass si DJ Easy Rock. Combinatia unica de Progressive Trance mixat cu putin House incanta orice ascultator.

Castingand marea majoritate a premiilor destinate muzicii dance, Tiesto este privit ca unul dintre cei mai mari artisti ajunsi vreodata in spatele platanelor!

„Elements of Life” este albumul asteptat indelung de fanii genului, reusind sa imbine cu usurinta elemente din muzica electronica trance, progressive si rock.

„Sunt foarte entuziasmat de noul meu album si de noul single intitulat „In the Dark”. Este o munca experimentala si combina stilul rock cu trance si electronic. Asta e prima oara cand am combinat aceste genuri diferite. Mi-a placut intotdeauna muzica rock, deci are sens”, a declarat Tiesto intr-o conferinta de presa.

Biletele pentru acest eveniment vor putea fi achizitionate accesand site-ul bilete.ro sau apeland 0722.399.228, la pretul de 33 Ron (stoc limitat 1000 buc.) in perioada 10 Iulie 2007 – 31 iulie 2007, 44 RON in perioada 1 august 2007 – 31 octombrie 2007 sau la pretul de 55 RON in perioada 1 noiembrie 2007 – 30 noiembrie 2007. La intrare pretul va fi de 70 Ron.

Pentru bilete in zona VIP sunati la 0722.399.228. Puncte de vanzare: bilete.ro, reteaua magazinelor Diverta, themission.ro, Studio Martin.

Accesul persoanelor sub 18 ani strict interzis!

Evenimentele The Mission (www.themission.ro) sunt organizate in Romania de compania Bazar Production. Primul eveniment The Mission a fost organizat in anul 2000 iar ultimul – 31 martie 2007 – este evenimetul cu numarul 48 din totalul petrecerilor organizate pana in prezent.

Foarte multe nume celebre din topul DJ-ilor straini au fost prezente la evenimentele The Mission: Fatboy Slim, Paul van Dyk, Timo Maas, Sasha, Above & Beyond, Carl Cox, Erick Morillo, Armin van Buuren etc.

Detalii:

www.themission.ro
www.bilete.ro

>