Doru Todoruţ, accident pe platourile de filmare

De: Cătălina Matei / 31.05.2014, 08:00
Doru Todoruţ, accident pe platourile de filmare
Antrenamentele pentru show-ul verii la Antena 1 sunt în toi. La bazinul olimpic, numeroasele vedete care vor lua startul la “Splash! Vedete la apă” se pregătesc asiduu şi, din păcate au apărut şi accidentările: Doru Todoruţ (Deepcentral) şi-a rupt un deget!

Doru Todoruţ şi-a rupt degetul mare de la piciorul drept, după ce a încercat o săritură cu spatele, de pe marginea bazinului. În apă, în momentul rotirii, a lovit cu piciorul marginea piscinei atât de tare, încât degetul a cedat, fapt ce a dus la încheierea intempestivă a antrenamentelor pentru solistul de la Deepcentral, care acum se deplasează sprijinindu-se într-o cârjă.

„Trei săptămâni va trebui să port această orteză. Degetul nu mă mai doare chiar atât de rău, iar eu vreau să rămân în competiţie chiar dacă, în aceste condiţii, nu mai pot continua antrenamentele. De aceea, dacă la Bacău (n.n. locul în care vor începe filmările pentru „Splash! Vedete la apă”) voi trece de primul tur, acela al calificărilor, voi fi mulţumit”, ne-a declarat Doru.

De altfel, accidentarea la antrenamentele pentru „Splash! Vedete la apă”, nu-l împiedică pe Doru Todoruţ să participe alături de alte vedete ale Antenei 1 la Raliul Deltei, competiţie care se va desfăşura în judeţul Tulcea, week-end-ul acesta, între 29-31 mai, şi unde solistul de la Deepcentral vrea să experimenteze postura de copilot.