Dragoş Bucur a renunţat la carne din cauza diabetului

Apropo.ro / 26.09.2014, 16:13
Dragoş Bucur a renunţat la carne din cauza diabetului
Dragoş Bucur a decis să devină vegetarian. Diabetul îi dă de furcă de 12 ani, iar actorul a luat atitudine şi şi-a schimbat regimul alimentar.
Actorul care va prezenta în curând la PRO TV emisiunea “Visuri la cheie”, un format internaţional cu mare succes în America, se simte mult mai bine de când a renunţaţ la carne. Suferă de diabet, aşa că aceasta a fost cea mai bună variantă pentru el.
 
“De câteva luni am renunţat la carne şi asta pare că mă ajută foarte mult, inclusiv în diabet. Dimineaţa îmi fac două pahare cu smoothie, în care pun banane, afine şi avocado, mănânc mult mai multe salate ca înainte şi încerc să iau cina mai devreme. În rest, sunt un maestru al omletei”, a declarat Dragoş Bucur, pentru Click!
 
Foto: Mediafax Foto
 
Dacă cu sănătatea are ceva bătăi de cap, pe plan profesional  lui Dragoş Bucur  îi merge excelent. Actorul e bucuros să anunţe în scurt timp premiera filmului «The Mirage», în care joacă alături de Isaach de Bankole, dar şi a filmului «Alt  Love  Building», în care apare alături de un mare actor englez.