Dragoş Bucur, cu flexul şi barosul pe şantierul “Visuri la Cheie”

Apropo.ro / 27.10.2014, 12:59
Dragoş Bucur, cu flexul şi barosul pe şantierul “Visuri la Cheie”
Dacă, de obicei, prezentatorul unei emisiuni are la dispoziţie doar un microfon, Dragoş Bucur foloseşte flexul, ochelarii şi casca de protecţie, un baros şi alte unelte de construcţie în cea mai nouă emisiune care va debuta la PRO TV pe 29 octombrie. Condusă de acesta, caravana “Visuri la Cheie” a străbătut România în lung şi-n lat în căutarea poveştilor emoţionante, a oamenilor pentru care orizontul este întunecat.
Ajutat de echipele de constructori, arhitecţi şi designeri, Dragoş s-a echipat corespunzător şi s-a asigurat de bunul mers al lucrărilor. Cu drag şi spor, motivat de dorinţa de a aduce bucurie pe chipurile oamenilor, el a tăiat, a dărâmat şi a construit lucruri uimitoare!
 
Nimic nu a rezistat în faţa determinării lui Dragos şi a uneltelor mânuite cu măiestrie: sobe, pereţi, acoperişuri şi garduri s-au prăbuşit precum un castel de nisip sub puterea flexului, a barosului şi a drujbei, dar mai ales a dorinţei lui de a face bine!
 
 
Foto: Pro TV
 
 
“> este un show unic pe piaţa televiziunii din România. Formatul ajută oamenii pentru care speranţa a dispărut, oferă perspectiva unui viitor mai luminos. În emisiune nu sunt doar prezentator. Sunt pus în postura de constructor de visuri şi coordonatorul lucrărilor de construcţie. Pun umărul să ajut oriunde este nevoie: dărâm pereţi şi sobe, tai grinzi, desfac ferestre şi zidesc speranţe care vor dăinui o viaţă.” 
 
Visurile au început să prindă contur
 
Caravana Visuri la Cheie şi-a atins obiectivul: primele familii şi-au văzut visurile devenite realitate. Dragoş, Alina, Adela şi Andrei au reuşit să readucă o speranţă oamenilor simpli, oamenilor adevăraţi care merită o soartă mai bună.