Dragoş Săvulescu, alături de Mila Kunis la Los Angeles

De: Nicoleta Nicolae / 04.02.2015, 12:00
Dragoş Săvulescu, alături de Mila Kunis la Los Angeles
Dragos Săvulescu a fost prezent la premiera filmului “Jupiter Ascending”, care a avut loc la începutul acestei săptămâni, la Los Angeles. Actorul român a defilat pe covorul roşu alături de Mila Kunis şi Channing Tatum.

Premiera filmului SF “Jupiter Ascending” a strâns vedete de prim rang la Chinese Theatre din Los Angeles: de la Mila Kunis, care a bifat prima ei apariţie după naştere, până la Channing Tatum, care are rolul principal.

Remarcat de presa americană pentru rolul pe care l-a jucat în “Palatul Pionerilor” (“Pioneers’ Palace”), dar şi pentru cel din pelicula  “Criminal”, unde a jucat alături de nume grele din industria filmului precum Gary Oldman, Kevin Costner, Ryan Reynolds şi Tommy Lee Jones, actorul român a fost fotografiat de publicaţii importante din Statele Unite ale Americii.

Pasionat de lumea filmului, Dragoş s-a concentrat în ultima perioadă pe proiectele sale legate de cinematografie. De altfel, la sfârşitul lunii ianuarie, actorul a participat alături de partenerul sau, producătorul Bobby Păunescu, la Festivalul de Film Sundance, unde a avut loc premiera filmului în care a jucat, “Pioneers’ Palace”.