Dragoste la locul de muncă! Iată 10 cupluri care s-au cunoscut la job

De: Cătălina Matei / 21.09.2014, 09:00
Dragoste la locul de muncă! Iată 10 cupluri care s-au cunoscut la job
Atunci când faci partea din lumea showbiz-ului, a filmului, muzicii, teatrului, nu prea ai timp să-ţi cauţi jumătatea în lume, ci ea poate veni singură pe platoul de filmare sau pe scenă.

Iată câteva exemple de cupluri celebre din România, dar şi de peste hotare, care s-au cunoscut la locul de muncă. Unele rezistă şi în prezent, altele şi-au spus adio cu ceva timp în urmă.

1. Angelina Jolie – Brad Pitt

jolie

Angelina şi Brad formează, cu siguranţă, cel mai mediatizat cuplu de la Hollywood. Cei doi s-au îndrăgostit pe platourile de filmare pentru „Mr. and Mrs. Smith”, în 2005, pe vremea când actorul era căsătorit cu Jennifer Aniston. S-au căsătorit în 2014, în secret.

2. Miley Cyrus – Liam Hemsworth

Hepta: Miley Cyrus - Liam Hemsworth

Miley Cyrus şi Liam Hemsworth  s-au cunoscut în timpul filmărilor pentru „The Last Song”. Actorul este primul iubit serios din viaţa cântăreţei, pe 31 mai 2012 cei doi logodindu-se. S-au mai despărţit, s-au mai împăcat, aşa cum se întâmplă la vârsta lor.

3. Vanessa Hudgens – Zac Efron

Hepta: Vanessa Hudgens - Zac Efron

Vanessa Hudgens şi Zac Efron, un cuplu tânăr, talentat şi frumos, destrămat în decembrie 2010. Cei doi actori s-au cunoscut în 2005, amândoi interpretând roluri importante în muzicalul „High School Musical”. Au devenit un cuplu doi ani mai târziu, în 2007.

4. Robert Pattinson – Kristen Stewart

Hepta: Robert Pattinson - Kristen Stewart

Celebrii Kristen Stewart şi Robert Pattinson  formează un cuplu din timpul filmărilor pentru „Twilight” şi  au anunţat că se căsătoresc în 2012. Nu a fost aşa, ba chiar s-au despărţit, fiecare urmând drumul său în carieră şi viaţa personală.

5. LeAnn Rimes – Eddie Cibrian

Hepta: LeAnn Rimes - Eddie Cibrian

Interpreta hit-ului „Can’t Fight The Moonlight”, LeAnn Rimes, şi Eddie Cibrian, au devenit un cuplu după ce actorul din „Sunset Beach” şi-a părăsit soţia, în 2009. Pe 27 decembrie 2010, au anunţat că s-au logodit şi au făcut nunta pe 22 aprilie 2011.

6. Jennifer Lopez – Casper Smart

Hepta: Jennifer Lopez - Casper Smart

Jennifer Lopez i-a şocat pe toţi, când a recunoscut relaţia cu Casper Smart, tânărul ei dansator. Cei doi au fost împreună de câteva luni, iar gurile rele spuneau că bărbatul este gay şi profită de J.Lo pentru a deveni celebru.

7. Cabral – Andreea Pătraşcu

Cabral - Andreea Pătraşcu

Cabral şi frumoasa Andreea Pătraşcu formează un cuplul din 2008, după ce s-au cunoscut pe platourile postului de televiziune Acasă TV. S-au căsătorit pe 4 iunie 2011.

8. Andrei Zaharescu – Andreea Berecleanu

Andrei Zaharescu - Andreea Berecleanu

Andreea Berecleanu şi Andrei Zaharescu au prezentat încă din 2006 ştirile împreună, mai întâi la Pro Tv şi apoi la Antena 1. S-au căsătorit în anul 2000, fiind unul dintre cele mai discrete cupluri, şi au împreună doi copii. Acum sunt divorţaţi.

9. Cristina Şişcanu – Mădălin Ionescu

Cristina Şişcanu - Mădălina Ionescu

Mădălin Ionescu Ionescu a cunoscut-o pe tânăra Cristina Şiscanu în timpul emisiunii „Acces Direct”, unde el era prezentator, iar ea reporter. S-au căsătorit în aprilie 2011 şi au împreună un copil.

10. Adela Popescu – Dan Bordeianu

Adela Popescu - Dan Bordeianu

Adela Popescu şi Dan Bordeianu s-au cunoscut pe platourile de filmare ale telenovelei „Numai iubirea”. Formau un cuplu în serial, dar şi în viaţa de zi cu zi. Pe vremea aceea ea avea 18 ani, iar el 30. S-au despărţit după doi ani de relaţie.