Drama Emiliei Ghinescu: “Pentru mine, acasă era iadul”

De: Cătălina Matei / 14.01.2017, 13:54
Drama Emiliei Ghinescu: “Pentru mine, acasă era iadul”
Una dintre cele mai îndrăgite cântăreţe de muzică populară de la noi, Emilia Ghinescu, îşi deschide sufletul într-un interviu emoţionant acordat Florentinei Fântânaru, difuzat sâmbăta aceasta, de la ora 13.00, la Antena Stars.

„Am fugit de acasă de multe ori. Bunicii erau singura mea scăpare, pentru mine, acasă era iadul, raiul era la ţară, la bunici”, povesteşte artista, făcând referire la copilăria umbrită de abuzurile tatălui său.

Deşi acum Emilia este o femeie împlinită, cu o familie frumoasă, lucrurile nu au fost mereu aşa. „Dacă aş da timpul înapoi, nu m-aş mai mărita aşa de devreme, nu aş mai face acte, omul, când faci acte cu el, crede că îţi e un fel de proprietar”, i-a mărturisit artista Florentinei. Tot Florentinei i-a povestit şi unul dintre cele mai dureroase momente din viaţă: „Nu le-am refuzat niciodată nimic copiilor mei, iar atunci când, în prag de divorţ, Andrei, baiatul meu, a venit şi mi-a spus > a fost primul moment în care m-am simţit cu adevărat neputincioasă.

Despre momentele dureroase din copilărie, despre fostele căsnicii, despre copiii săi, dar şi despre bucuriile vieţii sale, Emilia Ghinescu vorbeşte deschis sâmbătă, de la 13:00, la „Dincolo de aparenţe”, la Antena Stars.