Dublă sărbătoare de Paşte pentru Iuliana Tudor! Acum 19 ani şi-a întâlnit soţul la Slujba de Înviere!

De: Nicoleta Nicolae / 11.04.2015, 16:00
Dublă sărbătoare de Paşte pentru Iuliana Tudor! Acum 19 ani şi-a întâlnit soţul la Slujba de Înviere!
Gazda emisiunii “O dată-n viaţă”, de la TVR 1, Iuliana Tudor, petrece Paştele în oraşul ei natal, la Băicoi, judeţul Prahova. A devenit deja o tradiţie pentru Iuliana ca în fiecare an să pregătească singură pasca dupa o reteta de familie. De asemenea, este o dubla sarbatoare pentru vedeta. Acum 19 ani, in seara de Inviere, si-a cunoscut sotul.

 “Intotdeauna fac Pastele la parintii mei, la Baicoi. Pastele inseamna si aniversarea intalnirii mele cu Razvan, sotul meu, pentru ca ne-am cunoscut in noaptea de Inviere. Anul acesta facem 19 ani de cand suntem impreuna!”, marturiseste Iuliana Tudor. Vedeta a pregatit cadouri tuturor celor din familia sa si s-a adus aminte ca in copilarie astepta cu nerabdare Pastele.

”In fiecare an eu fac pasca de Paste! Cand eram mica abia asteptam sa vina Pastele pentru ca ma imbracam in haine noi si treceam pe sub masa la biserica, asa cum  face orice crestin. Imi amintesc cu mare placere momentele in care cantam alaturi de corul bisericii in Saptamana Mare”, a mai spus vedeta.

Ca in fiecare an, Iuliana Tudor a pregatit surprize pentru telespectatorii sai fideli. O editie speciala a show-ului “ O data-n viata”, protagonista Loredana. O editie de neratat!