Duetul anului? Ne-Yo si Marilyn Manson?

Apropo.ro / 28.07.2008, 14:35
Duetul anului? Ne-Yo si Marilyn Manson?
Ne-Yo, cantaretul R'n'B, isi doreste sa faca echipa pe scena cu cel care a socat scena muzicii, rockerul Marilyn Manson.

Ne-Yo, cantaretul R’n’B, isi doreste sa faca echipa pe scena cu cel care a socat scena muzicii, rockerul Marilyn Manson. Ne-Yo vrea sa se apropie de Marilyn pentru a-i propune un duet in viitorul apropiat.

Cantaretul de culoare declara pentru presa: „Incerc sa iau legatura cu Marilyn Manson si sa pun in practica ideea care mi-a venit (duetul). Ne-Yo face rock!”.

Ne-Yo, cantaretul care a stat in fruntea topurilor din UK cu melodia „Closer„, a declarat ca si-ar dori sa colaboreze si cu Chris Martin de la Coldplay. El a mai adaugat: „Cand am aflat ca melodia ‘Closer’ a batut Coldplay in clasamente si ca sunt No 1 in UK, nu-mi venea sa cred. Eu sunt un fan Coldplay. Mi-as dori sa colaborez si cu ei pe viitor, eu si Chris Martin….ar fi supertare”.

Ne-Yo, pe numele sau real – Shaffer Chimere Smith, se bucura de victoriile pe scenele britanice in prezent. El spune: „Am descoperit o gramada de lucruri noi si interesante. Daca scap si de – I’m blonde Amy Winehouse – lucrurile vor fi ok. Oamenii spun asta in SUA, din cauza stilului muzical ce se asculta in UK”.

Ne-Yo – Closer

Marilyn Manson – Sweet Dreams

CONCURS: Apropo.ro si Eventim te trimit la Creamfields!


Citeste si:

Alo, mama? Sunt Marilyn Manson si te sun a 5-a oara

Alo, mama? Sunt Marilyn Manson si te sun a 5-a oara

Marilyn Manson, unul dintre „raii” prezentati de MTV la „Bad Boys Weekend”, din 8 si 9 martie, de la ora 12.00, o suna pe mama lui de 5 …

Kim Kardashian, pisicuta sexy

Kim Kardashian, pisicuta sexy

Kim Kardashian va urca pe scena alaturi de Pussycat Dolls in luna august.

Fly Project lanseaza un album in Japonia

Fly Project lanseaza un album in Japonia

Hiturile Fly Project au ajuns pana in Japonia, piesele cantate de Tudor si Dan fiind foarte apreciate de localnici, anunta Roton. Deschizatoare de drumuri a fost Raisa c…

Jocul zilei

Clipul zilei

Deflector Spank the pussy
Protejeaza-te de atacul inamic Cuvinte cheie: Pusy spank pisica bataie paleta
Incearca cele mai tari jocuri online Vezi cele mai tari clipuri de azi
Incearca si jocurile marca Apropo Uploadeaza rapid clipul tau
Ti-au placut articolele si stirile noastre? Aboneaza-te la RSS, ca sa primesti instant noutatile care te intereseaza. (Detalii despre tehnologia RSS, Clienti RSS).
Comenteaza trimite pe ym printeaza