După 10 ani, Angelina Jolie şi Brad Pitt joacă împreună

De: Cătălina Matei / 07.07.2014, 08:59
După 10 ani, Angelina Jolie şi Brad Pitt joacă împreună
Cei mai mediatizaţi actori de la Hollywood vor filma în Malta pentru o nouă peliculă în care joacă împreună, după aproape 10 ani de când s-au îndrăgostit pe platourile de filmare de la ” Domnul şi doamna Smith”.

Conform dailymail.co.uk, Angelina Jolie şi Brad Pitt vor apărea din nou împreună pe marele ecran, într-o peliculă ale cărei filmări ar urma să aibă loc în următoarele luni, în Malta. Mai precis, în golful Mgarr ix-Xini, conform unor surse, informează Mediafax.

Se pare că cei do iactori deja au inspectat locurile unde ar urma să filmeze pentru noul lor film, la începutul lui iunie, viitoarea producţie fiind una „experimentală” şi „independentă”. Noua peliculă va avea în centru o „poveste de dragoste”, al cărei scenariu a fost scris chiar de Angelina Jolie.

Foto: Splash News

Premierul Republicii Malta, Joseph Muscat, a declarat, pentru Us Weekly, că este „încântat să găzduiască” pentru a doua oară celebrul cuplu şi familia acestuia. Brad Pitt a mai filmat în Malta, anul trecut, pentru pelicula „Ziua Z: Apocalipsa 3D/ World War Z”.

Angelina şi Brad au mai jucat împreună în 2005, în ”Domnul şi doamna Smith”, unde au interpretat rolul unui cuplu de asasini profesionişti. Cei doi s-au şi ândrăgostit de alrfel în timpul filmărilor, atracţia dintre cei doi fiind percepută de întreaga echipă de producţie. La scurt timp, Brad Pitt a divorţat de actriţa Jennifer Aniston în 2005, după patru ani şi jumătate de căsnicie, pentru a fi împreună cu Jolie.