După răsfăţ cu pizza şi paste, uite cu ce se “drege” Andreea Marin

De: Mioara Tronaru / 05.03.2014, 10:14
După răsfăţ cu pizza şi paste, uite cu ce se “drege” Andreea Marin
Andreea Marin a fost în weekend la Roma şi s-a răsfăţat cu pizza si paste.

Vedeta a postat pe pagina sa de Facebook ce mănâncă acum pentru ca silueta ei să nu aibă de suferit.

„N-am fost cuminte-n weekend, dar recuperez acum. Cu nuci, migdale şi suc de ananas, afine, ginger, coriandru şi psyllium, să îmi treacă pofta de mâncare:) O zi bună tuturor şi spor la lucru!”, a scris Andreea Marin pe pagina sa de Facebook.

„Gustarea de după-amiază: supa mea preferată de linte şi desertul fără zahăr, tort de ciocolată, caramel şi fructe (ingredientele sunt: migdale, curmale, unt de cocos, avocado, cacao, caju, lucuma, tahini, fructe proaspete)”, a explicat ea.

„Am fost la Roma, se putea fără paste şi pizza de la mama lor de acasă? Ar fi fost păcat, nici prin gând nu-mi trece să ratez o asemenea plăcere. Restabilesc echilibrul şi mă simt tare bine, moderaţia e cheia. Şi mişcarea. Ce mănânc acum? O bunătate de supă şi un desert, însă fără zahar.
Nu vă mai plângeţi, actionaţi! Nu există scuze, dar există soluţii pentru toate gusturile şi pentru toate buzunarele, numai să vreţi cu adevărat. Nu trebuie să mă urmaţi, ce vedeţi aici e doar recomandarea mea. Cautăţi soluţii, ele nu vin nepoftite”, a postat Andreea Marin.