După scandalul sexual, Armie Hammer a fost abandonat de agenția sa de impresariat

De: Ana Obretin / 06.02.2021, 09:43
După scandalul sexual, Armie Hammer a fost abandonat de agenția sa de impresariat

Actorul american Armie Hammer a fost abandonat de WME, agenția de impresariat care îl reprezenta, dar și de purtătorul său de cuvânt. WME a luat această decizie în urma acuzațiilor la adresa actorului care au apărut pe rețelele de socializare în ultima lună.

În mesajele difuzate online, pe care Hammer nu le-a confirmat, actorul ar fi purtat numeroase conversații cu caracter sexual explicit, afișând preferințe pentru canibalism. Acesta și-ar fi exprimat dorința de a bea sânge, a tăia degetele de la picioare și a-și supune partenerele sexuale. Cel puțin trei dintre fostele sale partenere îl acuză de abuzuri emoționale, manipulare și constrângere.

Inițial, Hammer a declarat că refuză să răspundă unor „acuzații de rahat”, iar echipa sa neagă orice acuzații de abuz, afirmând că relațiile actorului cu partenerele sale sexuale au fost „complet consensuale”.

În pofida acestui fapt, Hammer a fost eliminat din două proiecte cinematografice importante: comedia romantică „Shotgun Wedding”, în care a fost distribuit inițial alături de Jennifer Lopez, și seria „The Offer”, realizată de Paramount, despre realizarea trilogiei „Nașul”. Deși Hammer a spus că a decis singur să renunțe la „Shotgun Wedding”, mai multe surse au declarat pentru Variety că actorul a fost rugat să părăsească proiectul.

Luna viitoare, Hammer va putea fi văzut într-un film cu buget mai mic, „Crisis”, alături de Gary Oldman și Evangeline Lilly. De asemenea, în toamnă este programată premiera filmului „Death on Nile”, în care joacă alături de Gal Gadot și Kenneth Branagh.

Hammer a fost, de asemenea, distribuit în două filme care nu au intrat încă în etapa de producție și rămâne de văzut dacă va rămâne în acestea. Este vorba despre „Billion Dollar Spy”, de Amma Asante, și continuarea filmului „Call Me By Your Name”.

Decizia WME a venit la o zi după ce Variety a publicat un articol intitulat „Cariera la Hollywood a lui Armie Hammer este în cădere liberă în timp ce scandalul sexual a explodat pe rețelele de socializare online”.

Hammer este și în divorț, de realizatoarea TV și jurnalista Elizabeth Chambers. Cei doi au doi copii mici împreună. Deși Chambers nu s-a exprimat prea mult cu privire la acest subiect, ea a publicat pe Instagram, săptămâna aceasta, un mesaj în care s-a declarat șocată, cu inima frântă și distrusă. „Nu mi-am dat seama cât de multe lucruri nu știam”, a scris Chambers. „Sprijinn orice victimă a unei agresiuni sau a unui abuz și îndemn pe oricine a suferit această durere să caute ajutorul de care are nevoie pentru a se vindeca. În acest moment, nu voi comenta mai mult această chestiune”, a mai scris ea. 

CITEȘTE ȘI: Armie Hammer, implicat într-un scandal sexual, renunță să mai filmeze cu Jennifer Lopez 

Foto: Profimedia Images