Dynamo, Ed Stafford, Mike Brewer Şi Nik Wallenda revin pe Discovery Channel

De: Cătălina Matei / 13.10.2014, 07:00
Dynamo, Ed Stafford, Mike Brewer Şi Nik Wallenda revin pe Discovery Channel
Dynamo, Ed Stafford, Mike Brewer şi Nik Wallenda, câteva dintre cele mai cunoscute vedete Discovery în rândul telespectatorilor români, revin în această toamnă în noua grilă de programe a canalului Discovery Channel.

Publicul din România va putea urmări atât sezoane noi ale unor seriale deja consacrate, precum “Dynamo şi magia imposibilului”, “Supravieţuire extremă” cu Ed Stafford şi “Maşini pe alese: în jurul lumii”, cât şi programe în premieră absolută precum “Trucurile minţii”, “Conectaţi în sălbăticie”, “Eroii de lângă noi” sau live-ul “Nik Wallenda deasupra oraşului Chicago” într-o combinaţie atractivă de genuri precum magie, supravieţuire şi auto.

Foto: Discovery Channel

Odată cu lansarea grilei de toamnă, Discovery Channel l-a invitat în România pe Dynamo, cel mai captivant magician britanic al ultimului deceniu, prilej cu care a anunţat premiera sezonului al patrulea al emisiunii “Dynamo şi magia imposibilului” şi s-a întâlnit cu fanii săi din România. În sezonul al patrulea al emisiunii “Dynamo şi magia imposibilului” pe care telespectatorii îl pot urmări începând din 20 octombrie, de la ora 22.00, Dynamo reuşeşte să uimească vedete de la Hollywood sau simpli trecători.

Foto: Discovery Channel

„Magia este unul dintre cele mai de succes genuri în rândul telespectatorilor noştri, motiv pentru care ne-am dorit să-l avem alături de noi chiar pe cel mai bun dintre magicienii zilelor noastre: Dynamo. Cu această ocazie, fanii Discovery din România ne-au arătat încă o dată cât de mult apreciază prezenţa vedetelor noastre, reacţiile lor fiind grăitoare, atât în cadrul întâlnirilor live, cât şi pe platformele noastre de socializare. Dar asta nu e tot – grila de toamnă vine cu noi emisiuni despre situaţii de viaţă extreme, scoţând la iveală caractere puternice, atunci când te aştepţi cel mai puţin, fie că ne referim la emisiuni de supravieţuire precum Conectaţi în sălbăticie, fie la emisiunile auto, dedicate pasionaţilor de maşini. În plus, testăm din nou spiritul de aventură al telespectatorilor noştri printr-o nouă provocare a lui Nik Wallenda, regele mersului pe sârmă la mare înălţime”, a spus Ada Roseti, Director de Programe pe Europa de Sud-Est, Discovery Networks CEEMEA.