Echipa lui Tudor Chirilă de la “Vocea României” este aproape completă

Apropo.ro / 15.10.2014, 18:04
Echipa lui Tudor Chirilă de la “Vocea României” este aproape completă
Mai sunt doar două ediţii de audiţii pe nevăzute la „Vocea României”, iar până acum românii s-au convins că bătălia pentru marele trofeu va fi mai tare ca niciodată. În următoarele două emisiuni vom afla cine sunt concurenţii care vor ajunge în etapa următoare: Duelul.
Tudor Chirilă a adunat în echipa lui vocile cu personalitate care l-au impresionat, pe care să le poată antrena şi plia pe diverse stiluri muzicale. Personalitatea lui de artist a cucerit inimile concurenţilor, iar promisiunile unei călătorii muzicale, experienţa unui band, procesul creativ de compunere şi înţelegerea aprofundată a aceea ce înseamnă un artist complet sunt doar câteva dintre argumentele care i-au determinat pe concurenţi să îl aleagă. 
 
 
Foto: Pro TV
 
 
Experienţa audiţiilor pe nevăzute l-a provocat pe Tudor să fie atent la detalii şi să îşi exerseze capacitatea de a lua decizii rapid. Impresionat de vocile care au cântat în platou, Tudor a scos în scenă trucuri noi de atragere a concurenţilor în echipa lui: de la sinceritate, la ironie, glume sau recitarea versurilor din Shakespeare, toate au avut scopul de a câştiga acea voce.
 
Concurenţii care au ales până în acest moment să meargă alături de Tudor în călătoria către marele trofeu Vocea României sunt: Iulia Ferchiu, Ivana Farc, Ana Maria Andrei, Petra Acker, Elena Javelea,  Anca Petcu, Larisa Mihăieş, Andreea Avarvari şi Ruben Ciungan.
 
 
Foto: Pro TV
 
Iulia Ferchiu şi-a conturat latura artistică la Liceul de Artă din Satu Mare, însă marea ei pasiune este muzica. Îi place jazz-ul, funk-ul, blues-ulşi soul-ul. Părinţii ei îşi doresc ca ea să urmeze o carieră în avocatură, dar muzica ocupă un loc prea mare în sufletul ei şi îşi doreşte foarte mult să fie independent pentru a-şi putea urma inima. 
 
 
Foto: Pro TV
 
 
Ivana Farc a început încă de mică să cocheteze cu muzica, însă aceasta nu este singura ei pasiune fiind foarte implicată şi în dans. A participat la Eurovision Junior în Kiev şi la una din ediţiile “Românii au Talent”, ca parte dintr-o trupă. Genul ei preferat este musical-ul, deoarece îmbină toate pasiunile sale: actoria, muzica şi dansul, Ivana dorind să devină un artist complet.
 
 
 
Foto: Pro TV
 
Ana Maria Andrei nu a avut o viaţă foarte uşoară. Problemele financiare au forţat-o să renunţe la viaţa de la oraş şi să se mute împreună cu familia la ţară. Soţul ei lucrează în Danemarca şi susţine financiar toată familia. Viaţa i-a clădit un character puternic şi sprijinul familiei a încurajat-o să vină la Vocea României pentru a arăta întregii ţări că vocea ei merită să fie auzită. 
 
 
Foto: Pro TV
 
 
Petra Acker este cântăreaţă şi predă arte, germană şi muzică unor copii între 5 şi 15 ani. În timpul liber îi place să călărească şi să lucreze cu cai traumatizaţi prin metode de restabilirea încrederii atunci când au nevoie de ajutor. Pe lângă toate acestea iubeşte să picteze, să creeze bijuterii sau obiecte decorative din cele mai diverse materiale, să călătorească, să cunoască oameni frumoşi care o inspiră.
 
 
Foto: Pro TV
 
 
Elena Javelea studiază la Academia de Muzică, Teatru şi Arte Plastice în Chişinău. A studiat timp de 5 an ivioara şi a cântat în corul liceului. Vocea ei i-a adus multe premii în concursuri naţionale şi internaţionale. Îşi doreşte să atingă celebritatea şi este conştientă că România îi poate oferi mai multe oportunităţi, dar nu ar putea niciodată să se rupă de Chişinău, deoarece acolo este familia ei.
 
 
Foto: Pro TV
 
 
Anca Petcu- alias Yanka (care înseamnă “Dumnezeu este Bun”), cum îi place ei să se recomande, poate fi recunoscută uşor drept Mamasita, un proiect muzical la care a lucrat. Fire autodidactă şi extrem de disciplinată, şi-a dat seama că vrea să facă doar muzică şi şi-a croit singură un drum. Ea vede participarea la “Vocea României” drept cea mai mare provocare.
 
 
Foto: Pro TV
 
 
Larisa Mihăieş are 17 ani, iubeşte muzica şi ia lecţii de canto. A locuit o perioadă în Italia împreună cu părinţii ei, însă când tatăl s-a întors în România a ales şi ea să facă acelaşi lucru. În perioada pe care a petrecut-o acolo a luat lecţii de canto, iar vocea ei a impresionat profesorii. I se spune des că este frumoasă, însă nu vrea să facă din asta principal ei calitate, deoarece ştie că vocea este principalul său atu. “Vocea României” este cel mai important lucru care i s-a întâmplat până acum. 
 
 
Foto: Pro TV
 
 
Andreea Avarvari a venit la “Vocea României” îndemnată parcă de o voce interioară care i-a spus că este mai pregătită ca niciodată. La 19 ani a lansat sub numele de scenă Eilah prima piesă , “I’ve got no reason”. A participat la mai multe competiţii şi festivaluri musicale şi a ajuns să cânte cu Loredana şi Smiley ca backing vocals, însă crede că poate face mai mult de atât.
 
 
Foto: Pro TV
 
 
Ruben Ciungan are 19 ani şi ia lecţii de canto clasic. A participat la multe competiţii de muzică pe zona clasică, lucru care i-a maturizat vocea şi i-a adus multe premii. Provine dintr-o familie numeroasă cu 5 fraţi. Pasiunea şi talentul muzical este o trăsătură de familie care îi uneşte, toţi cântă în corul bisericii, însă el este singurul care a mers la şcoala de muzică.