Edi Stancu este barman cu normă întreagă

De: Cătălina Matei / 06.08.2013, 08:00
Edi Stancu este barman cu normă întreagă
Pentru că este finul lui Nea Mărin, am putea spune despre Edi Stancu că are pile la ”Serviţi, vă rog!”. Însă, în această ediţie, ”tartorul-şef” nu l-a scăpat din ochii şi i-a dat în grijă barul. Cum s-a descurcat Edi cu ”palinca sunrise”, dar şi cât de bine îl prinde postura de tătic, aflăm imediat!

Juratul de la ”Dansez pentru tine” a intra pentru a patra oară în ”cantonamentul” de la ”Serviţi, vă rog!”. De data asta, ştia exact ce-l aşteaptă, chiar dacă cel mai greu sezon de până acum a fost cel petrecut în Deltă. Cât despre experienţa din această vară, Edi ne-a mărturisit: ”Nea Mărin a văzut că mă descurc la bar şi m-a lăsat să mă ocup mai mult de el, dar nu am fost favorizat în vreun fel. A fost groaznic atunci când a trebuit să strângem munţii de gunoaie după petrecere. Noi n-am ştiut cum se procedează, că ar fi trebuit să le adunăm imediat după ce pleacă lumea, aşa că atunci când am venit de dimineaţă, deja se împuţiseră. În rest, a fost destul de distractiv, am avut parte de experienţe noi. Mi-a plăcut activitatea din spatele barului, pot să spun că am devenit şi chiar am creat două noi branduri pentru petrecerea cu tematica românească : şi . dintre colegi, cel mai bine m-am înţeles cu Mihai Petre şi cu Vasilică Godja (n.r. ceteraşul de la , am făcut echipă la caterincă”.

Şi dacă tot vorbim de cooperare, Edi face echipă bună şi cu naşul său. Atât de bună, încât cei do iar putea să-şi construiască îmreună propria afacere: ”Da, Edi şi Nea Mărin Company! Cred că am putea, noi mereu ne-am înţeles bine, dar mai mult ne place să ne ocupăm de meseria noastră, o cunoaştem cel mai bine”. Ce-i drept, cel mai bine le merg picioarele la dans! Tocmai de aceea, din toamnă, când va începe la PRO TV un nou sezon al emisiunii ”Dansez pentru tine”, Edi ne-a promis nişte coregrafii ”fâşneţe, năstruşnice, mega-poznaşe şi puţin zgubilitice”.

Juniorul îi calcă pe urme!

Anul trecut, pe 20 mai, Edi devenea tăticul unui băieţel. Acum, Robert Andrei are 1 an şi 2 luni şi deja demonstrează reale aptitudini de dansator, la fel ca şi părinţii săi. ”Bineînţeles, că a început să danseze. Am observat că toţi copii dansează la vârsta aceasta când aud muzică la televizor sau în reclame. Ne-am făcut o gaşcă de copilaşi – prieteni şi am văzut că toţi dansează, mai ales pe melodia Loredanei, , e nebunie!”. Cum se descurcă Edi din postura de tătic? ”Mă descurc foarte bine, viaţa noastră s-a schimbat mult în bine şi datorită faptului că bunica ne ajută şi stă cu el când este nevoie, chiar nu suntem stresaţi. A fost puţin bolnăvior, a luat un virus şi s-a deshidratat pe căldurile acestea. Ne-am speriat un pic, dar acum totul este în regulă, suntem în plin proces de vindecare”. Cât despre timpul său liber, juratul de la ”Dansez pentru tine” visează să meargă la ”un festival de muzică de la cap la coadă, fără să am niciun stres şi fără să se suprapună cu vreun alt proiect în care sunt implicat”.