Ela Crăciun lansează cea mai onestă campanie: „Iubeşte-te”

Apropo.ro / 24.02.2015, 11:00
Ela Crăciun lansează cea mai onestă campanie:
În luna în care tradiţia ne învaţă să ne declarăm iubirea în cuplu, Ela Crăciun, prezentatoarea emisiunii „Numai de bine” de la Antena 3, ne îndeamnă să întoarcem noţiunea de iubire către noi înşine, femeile, să învăţăm să ne declarăm nouă înşine iubire.
„Iubeşte-te”, cea mai onestă campanie din online-ul românesc, se lansează astăzi pe blogul ElaCraciun.ro.  Campania pleacă de la un concept simplu: naturaleţea. În contextul în care multe tinere aleg să trăiască într-o realitate alterată şi apelează la o „cosmetizare” excesivă în goană după o imagine perfectă, Ela Crăciun propune o întoarcere la firescul din noi, pe care trebuie să îl iubim şi să îl valorizăm ca atare, din interior către exterior.
 
 
Campania „Iubeşte-te” se bucură de sprijinul mai multor persoane publice din România care au venit să susţină demersul Elei Crăciun: “În luna iubirii, ne amintim că lucrul cel mai important este ca prima dată, să ne îndrăgostim de noi înşine. Aşa cum suntem!”  
 
Crina Semciuc, Giulia, Adela Popescu sau Ana Morodan sunt doar câteva dintre persoanele publice care au acceptat să vină în faţa camerei de filmat la prima oră a dimineţii şi să zâmbească încrezătoare, fără să poarte niciun fel de produs cosmetic.
 
 
“Înainte de a ne putea îndrăgosti de cineva, ce ar fi să ne îndrăgostim de noi înşine? Autentic, onest, asumat şi firesc. Pentru că noi înşine suntem cele cu care ne petrecem cel mai mult timp. Şi ar fi păcat să nu fie un timp de calitate” a declarat Ela Crăciun.
 
 
Pe durata campaniei ce se desfăşoară pe blogul personal, dar şi pe reţelele de socializare ale Elei Crăciun, dorinţa prezentatoarei Antenei 3 este să arate tocmai faptul că micile imperfecţiuni sunt cele ce ne definesc individualitatea şi ne fac unici.