Ela Crăciun militează pentru un zâmbet frumos şi sănătos

Apropo.ro / 10.12.2014, 11:06
Ela Crăciun militează pentru un zâmbet frumos şi sănătos
Ela Crăciun, prezentatoarea emisiunii „Numai de bine”, de la Antena 3, şi-a transformat interesul pentru o viaţă sănătoasă şi zâmbetul perfect în elemente-semnătură.
 
Mamă a doi copii, Ela ştie că sănătatea orală a copiilor ei este extrem de importantă, aşa că nu cedează în faţa plânsetelor micuţilor ei atunci când vine vorba de medicul dentist.
 
‘’ Nu am încetat niciodată să le mulţumesc părinţilor mei pentru grija pe care mi-au acordat-o când eram mică. M-au dus, printre plânsete şi proteste, la dentist, exact atunci când trebuia. Şi bine au făcut. Reţeta pe care am am aplicat-o şi eu în cazul copiilor mei, pentru a evita problema deloc plăcută a dinţilor strâmbi, dar şi disconfortul aparatului dentar.” a declarat Ela Crăciun.
 
Foto: Facebook
 
Pe blogul personal, www.elacraciun.ro, prezentatoarea a demarat împreună cu doctorul stomatolog Cristina Munteanu, campania de informare ‘Mai Mult Zambet’. Ela  împărtăşeşte, astfel, cu cititoarele ei din experienţa de mămică, dar şi sfaturi utile legate de sănătatea orală.