Ela Crăciun şi Andrei Aradits au făcut pentru prima dată sushi

De: Nicoleta Nicolae / 06.10.2014, 07:00
Ela Crăciun şi Andrei Aradits au făcut pentru prima dată sushi
Prezentatoarea Ştirilor de la Antena 3 şi juratul de la Te cunosc de undeva au făcut în acest week end pentru prima data sushi alături de un renumit chef japonez.

Totul s-a petrecut în Mall Promenada (Mallul din Floreasca), în cadrul unui eveniment special, la care a fost prezent maestrul japonez Kazuomi Ota.

Acesta a dezvăluit câte ceva din arta de a pregăti sushi cu ajutorul cuţitelor japoneze de înaltă performanţă, marca KAi. Invitatii au putut vedea cum se prepară şi au gustat cel mai bun sushi.

Andrei Aradits, actor cunoscut publicului TV din emisiunea Te cunosc de undeva, de pe Antena 1 şi-a lansat de curând blogul şi emisiunea online Singur Cook.

„Ideea originală a proiectului nu stă în structura formatului. Toată lumea găteşte peste tot. Originalitatea stă mai degrabă în perspectiva abordării. Emisiunile de cooking sunt, în general, didactice. Cineva “care ştie” te învaţă pe tine, spectator, care nu ştii. Eu nu ştiu, mă împiedic, mi-e greu, eu vreau să învăţ şi asta mi se pare o aventură nostimă”, spune Aradits.