Electrocasnice care au grijă de familia ta!

De: Mioara Tronaru / 14.06.2013, 17:14
Electrocasnice care au grijă de familia ta!
Grija faţă de mediul înconjurător porneşte în căminul fiecărei familii. Pentru a veni în întâmpinarea celor care acordă mediului o atenţie sporită, Samsung Electronics Co., Ltd, lider în tehnologia mobilă şi media digitală, a dezvoltat game dedicate de electrocasnice, care au primit pentru prima dată prestigioasa certificare eco de la Nemko, organizaţie norvegiană privată care supervizează testele de siguranţă privind producţia de echipamente electrice.

Nota verde primită de la Nemko reprezintă garanţia pentru familia ta, care se va bucura electrocasnice de cea mai înaltă calitate şi de un mediu curat. Fie că îţi doreşti ca cei dragi să se bucure de cele mai proaspete alimente sau vrei ca aerul din cămin să fie în permanenţă curat, gama de frigidere RL60GQERS şi aparatele de aer condiţionat AR09FSSKABE sunt ideale atât pentru familia ta, cât şi pentru mediul înconjurător, facând parte din clasa A plus plus plus.

Când îţi doreşti să achiziţionezi electrocasnice, tine cont de certificărie verzi, precum cea de la Nemko este acordată numai produselor care îndeplinesc cele mai înalte criterii de protecţie a mediului. În plus, această certificare îţi oferă şi siguranţă pentru familia ta, pentru că restricţionează substanţele periculoase (RoHS) şi gestionează toate aspectele legate de împachetare, baterie, sunet, consumul de energie energiei, unde elecromagnetice, dispunere de produse şi reciclare.