ElectroLive Session – Festivalul Internaţional de Muzică Electronică şi Arte Vizuale

De: Nicoleta Nicolae / 20.05.2015, 11:09
ElectroLive Session – Festivalul Internaţional de Muzică Electronică şi Arte Vizuale


Cel mai provocator festival indoor de muzică electronică din nord- estul ţării, ElectroLive Session Festivalul Internaţional de Muzică electronică şi Arte vizuale ne promite o experienţă multi senzorială şi un univers experimental memorabil pe parcursul a două zile: 22 şi 23 mai 2015.
ElectroLive Session se va desfăşura în unul din cele mai moderne spaţii pe care principalul centru urban din nord-estul Romaniei le deţine în acest moment, Centrul Expozitional "Moldova".
ElectroLive Session aduce în premieră în România artişti precum Telepopmusik (FR), Extrawelt (GER), Zamiska (POL), Throwing Snow (UK). Line up-ul efervescent este completat de nume de referinţă ale scenei electronice autohtone: Rochiţe, Tomma Alistar, Casetofoane, Călin, Vlad Caia.
Sub motto-ul " Make the city sound better !", festivalul promite nu doar să dezvolte o platformă de promovare a muzicii de avangardă prin atragerea unor artişti de calibru, dar şi să devină un punct de atracţie turistică majoră pentru zona de nord-est a ţării, fiind un puternic susţinător al proiectului“Iaşi 2021 – Capitală Europeană a Culturii”.


Abonamente în avans:
60 lei/2 zile, se pot achiziţiona de pe www.iabilet.ro, din reţeaua de distribuţie IaBilet şi din locaţiile
partenere: Underground the Pub, Acaju, Teo's Cafe, Carturesti Palas Mall, Stud Pass Iulius Mall.
Abonamente în seara festivalului:
80 lei/2 zile, se pot achiziţiona de la intrare.
Bilete:
45 lei/seară, disponibile doar la intrare, în ambele seri ale festivalului.

Organizatori:
Asociatia Compania FaPt – Fabrica de Artă şi Producţie Teatrală şi Underground the Pub.