Emisiunea Cancan.ro s-a mutat la România TV

De: Cătălina Matei / 07.07.2014, 10:08
Emisiunea Cancan.ro s-a mutat la România TV
După ce Acasă TV a renunţat la producţiile proprii, emisiunea Cancan.ro a ajuns la România TV. Show-ul a intrat deja pe post şi are doi prezentatori: Marius Niţă, cel care a prezentat emisiunea şi în ultimul an la Acasă TV, şi Cristina Herea.

Conform paginademedia.ro, doar emisiunea Cancan.ro se mută la România TV. Site-ul cancan.ro rămâne în administrarea companiei Pro TV S.A. Show-ul va fi difuzat săptămânal, duminica, de la ora 23.00, de postul România TV.

Foto: Facebook

Emisiunea a debutat în 2011, cu numele Cancan TV, la postul B1 TV, iar prezentator era Adrian Artene.În acelaşi an, formatul s-a mutat la Kanal D, unde Artene o avea parteneră pe Andreea Mantea. Un an mai târziu, emisiunea s-a transferat la Acasă TV, dar fără Andreea Mantea. Aceasta a fost înlocuită de Ilinca Vandici. În mai puţin de un an, din cauza audienţei audienţei scăzute, producţia a fost scoasă de pe Acasă TV. În toamna lui 2013, Acasă TV a început să difuzeze zilnic Cancan.ro, o emisiune de 30 de minute ce prezenta subiectele de pe site-ul de ştiri. Cancan.ro era prezentat de Marius Niţă. La începutul lui 2014, Acasă TV a renunţat la toate producţiile autohtone,ca urmare a reducerilor drastice de costuri.Astfel, Cancan.ro a ajuns la România TV.