• Emisiune
Format:
divertisment
Post TV:
Antena 1
Data şi ora de rulare:
08.08.2014 20:30
Audienţă:
AP
Prezentare

Cântăreaţa  a venit la “Splash! Vedete la apă”, cel mai îndrăzneţ show al verii, difuzat în fiecare vineri seara de Antena 1, de la 20.30, ca să-şi învingă traumele legate de apă care o chinuie de ani de zile. În fiecare zi, la antrenamente, a avut-o alături pe mama sa, care nu se sfia să o aplaude şi să o încurajeze de pe marginea bazinului.

“Când am venit la bazin şi am văzut aceste înălţimi de la care ar trebui să sar, am crezut că o să mor.  Am rugat-o pe mama să vină cu mine, în primul rând... pentru că mi-e drag să o ştiu în preajma mea. Apoi, mă gândeam că, măcar de ruşine faţă de ea, să-mi fac curaj să sar”, spune Anamaria.

Traumele Anei legate de apă datează din adolescenţă. La 17 ani, cântăreaţa era să se înece în mare şi a fost salvată de un prieten, în ultimul moment. Câţiva ani mai târziu, stând pe malul Siretului, Anamaria a văzut un prieten înecându-se sub ochii ei.

“Întâmplarea asta m-a marcat pe viaţă. Mult timp după aceea nu am mai intrat în apă şi în continuare mi-e foarte frică de apă. Intru în piscină, înot, dar trebuie să ştiu că mă pot agăţa de ceva, în caz că obosesc. Iar în mare sau ocean nu stau decât la mal, unde simt nisipul sub picioare”, mai povesteşte cântăreaţa.

Antrenamentele de bazinul olimpic din Bucureşti nu au fost lipsite de evenimente pentru Anamaria Ferenţ. În urma unei sărituri, s-a lovit atât de tare în zona coccisului, că multe săptămâni după aceea a trebuit să folosească o perniţă gen colac de câte ori trebuia să se aşeze pe scaun.

Dacă reuşeşte Anamaria Ferenţ să-şi rezolve traumele legate de apă, aflaţi vineri, 8 august, de la ora 20.30, la “Splash! Vedete la apă”, la Antena 1.

Comentarii
ABONARE

Abonează-te la newsletter ca să primești cele mai noi informații