• Emisiune
Format:
lifestyle
Post TV:
Animal Planet
Data şi ora de rulare:
09.08.2014 18:20
Audienţă:
AP
Prezentare

Wayde şi Brett, cei doi amfitrioni ai show-ului “Acvarii la comandă“ de la Animal Planet,   revăd proiectele incredibile făcute de ei în Insulele Turks şi Caicos, însă dau de necaz când apar probleme grave, la 4800 km distanţă de magazinul lor.

Wayde King şi Brett Raymer fac unele dintre cele mai mari şi mai neobişnuite acvarii, cu specii de peşti uluitoare, pentru clienţi din întreaga lume. Nu există proiect prea îndrăzneţ sau prea bizar pentru această echipă ambiţioasă.

De la crearea unui acvariu în formă de tonomat muzical, care să se "asorteze" cu atmosfera unui restaurant în stilul anilor 1950 din Vegas, şi până la amenajarea unor acvarii în formă de piramide, automobile sau butoiaşe de bere, Wayde şi Brett fac tot ce pot ca să le ofere clienţilor lor un fragment de ocean personalizat.

Lucrând alături de familia şi angajaţii lor, personalităţi puternice, care nu se sfiesc să le spună în faţă ce gândesc, cei doi vă dezvăluie în acest program tot succesul şi stresul de care are parte de 14 ani această companie puternică.

Comentarii
ABONARE

Abonează-te la newsletter ca să primești cele mai noi informații