• Emisiune
Format:
divertisment
Post TV:
Antena 1
Data şi ora de rulare:
11.08.2014 20:30
Audienţă:
AP
Prezentare

“Poftiţi pe la noi!”, i-a spus nea Mărin, iar Cosmin Seleşi, jurat al show-ului „Splash! Vedete la apă”, a acceptat invitaţia. Odată ajuns la Costineşti, locul în care se află pensiunea pe care trebuie să o salveze de la faliment împreună cu Alina Puşcaş, Ozana Barabancea şi Mihai Mitoşeru, Cosmin a ştiut să îmbine perfect distracţia cu munca.

În timpul filmărilor pentru această emisiune, Cosmin s-a dat pentru prima dată cu tiroliana şi, deşi a părut destul de speriat, spune că ar repeta experienţa. „Nu m-am mai dat niciodată cu tiroliana. Aş mai încerca, dar de la o înălţime mai mare”, declară Cosmin.

Cosmin nu s-a ţinut numai de glume, ci şi de treabă... pentru că a înţeles că în mâinile sale se află soarta unei afaceri de familie. „Eu m-am distrat foarte mult, dar cred că am făcut şi lucruri bune. Am încercat să îi ajutăm pe oamenii aceia să îşi revigoreze afacerea. Am montat mesele şi scaunele din zona de lounge şi, credeţi-ma, nu e deloc simplu, am vopsit scaune, am făcut peşte la grătar, am fost după stuf, iar pentru stuful ăla am tăiat pentru prima dată cu drujba”, a mai mărturisit Cosmin Seleşi.

Comentarii
ABONARE

Abonează-te la newsletter ca să primești cele mai noi informații