• Emisiune
Format:
divertisment
Post TV:
Kanal D
Data şi ora de rulare:
01.09.2014 10:00
Audienţă:
AP
Prezentare

Cristina Siscanu şi Mircea Solcanu sunt noii prezentatori ai emisiunii “Draga mea prietenă”, la Kanal D.  Cel mai nou cuplu în televiziune va oferi publicului informaţie proaspătă, sfaturi utile şi doză de umor şi energie necesare pentru a începe o nouă zi în condiţii ideale.  

Emisiunea “Draga mea prietenă” revine pe micile ecrane cu un conţinut diversificat, ce acoperă o gamă largă de preocupări din zona de lifestyle, medicină, terapii alternative, arta culinară, parenting, modă, hobby-uri.  Nu vor lipsi invitaţii care au povesti interesante de spus, iar platoul emisiunii “Draga mea prietenă” va fi deschis tuturor artiştilor iubiţi de publicul din România.

“Eu şi Mircea pornim într-o aventură fabuloasă pe un tronson avid de noutăţi, senzaţional de primă mână şi poveşti în care fiecare telespectator se se poată regăsi. Umorul, spectacolul, ştirile fierbinţi şi informaţiile utile vor fi la ordinea zilei. Nu ne sunt străine nici bârfele nevinovate şi atât de omeneşti. Vom trage cu ochiul şi în viaţa vedetelor şi vom veni cu dezvăluiri în premieră despre acestea ”, a spus Cristina Siscanu.

 

Comentarii
ABONARE

Abonează-te la newsletter ca să primești cele mai noi informații