• Emisiune
Format:
lifestyle
Post TV:
PRO TV
Data şi ora de rulare:
29.10.2014 20:30
Audienţă:
AP
Prezentare

Începând din 29 octombrie, în fiecare miercuri, de la ora 20:30, telespectatorii se vor bucura în această toamnă de o producţie marca ProTV: “Visuri la cheie”, un show emoţionant, dar exploziv, care va schimba destinele unor oameni neajutoraţi. Emisiunea este produsă pe formatul internaţional de mare succes Extreme Makeover - Home Edition, care a obţinut audienţe mari în cele 10 sezoane difuzate în America, dar care a fost preluat şi produs cu succes şi în alte ţări precum Serbia, Italia, Cehia, Polonia şi Israel.

Dragoş Bucur va fi mesagerul speranţei şi va avea nobila misiune de a prezenta poveştile de viaţă adevărate din spatele fiecărei ediţii, de a trăi emoţiile familiilor ce urmează să fie ajutate şi de a aduce zâmbetul pe chipul acestora.

Alături de o echipă de specialişti formată din arhitecţi, designeri de interior, constructori şi voluntari, Dragoş va ajuta familiile aflate în necaz să aibă un trai mai bun, oferindu-le locuinţele de care au nevoie şi pe care le visează. Acest ajutor nu le va oferi doar o nouă locuinţă în care să poată trăi liniştiţi, ci le va schimba complet modul de viaţă şi le va deschide calea către noi visuri.

“O să avem nişte poveşti de viaţă ale unor oameni care merită ceva mai bun. Noi o să-i ajutăm, o să le refacem casele, o să le dăruim lucruri care le-au lipsit o viaţă întreagă. Eu şi echipa mea avem la dispoziţie un termen destul de scurt, dar vom reuşi cu siguranţă să redăm zâmbetul pe chipul acestor oameni”, spune Dragoş Bucur.

Ceea ce deosebeşte emisiunea “Visuri la cheie” de formatul din Statele Unite este faptul că în prim plan nu se vor afla locuinţele afectate de dezastre naturale, ci poveştile emoţionante de viaţă ale unor familii care au mare nevoie de o locuinţă în care să poată trăi decent, persoane care, la un moment dat, au făcut sacrificii pentru binele celor din jur. 
 
Dragoş, gazda emisiunii, va intra în casele unor oameni care au încetat să mai spere într-o viaţă decentă. Aceştia vor avea marea surpriză de a-şi vedea locuinţa complet transformată de o echipă de profesionişti sau chiar de a li se construi una nouă. În cadrul emisiunii vor fi renovate case, iar în cazurile extrem de grave vor fi construite de la zero. 
Comentarii
ABONARE

Abonează-te la newsletter ca să primești cele mai noi informații