• Emisiune
Format:
emisiune muzicala
Post TV:
Kanal D
Data şi ora de rulare:
10.09.2014 20:00
Audienţă:
AP
Prezentare

KidSing, unicul show autohton dedicat exclusiv talentului vocal al copiilor, va lansa viitoarele vedete ale României şi va fi difuzat din 10 septembrie, de la ora 20:00, la Kanal D!

Antonia, una dintre cele mai bine vândute artiste pe piaţa muzicală internaţională, Gabriel Cotabiţă - o legendă vie a muzicii româneşti, şi Wilmark, un entertainer prin excelenţă,  formează Juriul ce va fi alături de micii concurenţi în călătoria lor spre succes.  

Prezentatorii show-ului vor fi cunoscutul actor Dan Bordeianu şi Theo Rose, posesoarea unei voci-fenomen şi o stea în devenire în peisajul artistic românesc.  Premiu de 20.000 de Euro, videoclip şi pachet consistent de promovare pentru câştigător!

KIDSing este un format internaţional pentru toată familia, cel mai spectaculos concurs de muzică pentru copii cu vârstele între 6 şi 14 ani. Familia şi prietenii concurenţilor au un rol foarte important  în cadrul show-ului, aceştia îşi pot demonstra şi ei, alături de cei pe care îi susţin, veleităţile  artistice, pe scenă, în faţa întregii ţări.

KidSing este show-ul în care părinţii vor simţi emoţia alături de copilul lor, pe scenă! Călătoria spre succes a micilor concurenţi devine astfel şi călătoria familiilor şi a apropiaţilor lor, show-ul depăşind graniţa unui simplu concurs şi spunând poveştile devenirii acestor copii, atât de pe scenă, cât şi din afara ei.

Fiecare dintre finaliştii celor cinci gale va avea parte de propriul său videoclip, înregistrat alături de un artist consacrat. Un singur copil va câştiga, însă, tiltul de Artistul KidSing al Anului şi marele premiu de 20.000 de Euro!

Surprizele pentru marele câştigător vor continua cu lansarea sa pe piaţa muzicală prin intermediul unei campanii de promovare similare cu cea a artiştilor consacraţi.

Comentarii
ABONARE

Abonează-te la newsletter ca să primești cele mai noi informații