• Emisiune
Format:
documentar
Post TV:
Animal Planet
Data şi ora de rulare:
02.08.2014 21:05
Audienţă:
AP
Prezentare

Aveţi chef de o altfel de vacanţă într-o destinaţie exotică, dar nu vă ajung finanţele şi nici nu prea aveţi timp? Puteţi face asta din faţa televizorului, urmărind pe Animal Planet episodul „Cambodgia” al documentarului ”Indochina sălbatică”.

Cambodgia, una dintre ţările din sud-estul Asiei cu cea mai mare biodiversitate, unde speciile sălbatice şi clima sunt puternic influenţate de ciclul anual al musonilor.

În peninsula sud-asiatică numită Indochina, printre tensiuni politice, sărăcie şi proaspăt îmbogăţiţi, se găsesc câteva dintre cele mai impresionante minuni naturale ale lumii.

Cambodgia uimeşte cu regatul său acvatic, lovit în fiecare an de un muson uriaş şi locuit de elefanţi asiatici şi pitoni birmanezi.

Aflaţi cum a renăscut viaţa în Vietnamul sfâşiat de război, unde trăiesc 10% din speciile lumii. În interiorul enclavei sud-estice a Himalayei se întind grădinile secrete ale Chinei, în care trăiesc jumătate din toate speciile de păsări şi mamifere din această ţară.

Inima Indochinei este Thailanda, unde specii extrem de diverse, cum ar fi tigrul sau macacul cu coadă lungă, supravieţuiesc într-un decor geografic extrem. Iar Malaezia, cu enorma sa diversitate, include gigantica insulă Borneo, tărâmul maiestuoşilor urangutani şi al giganticilor crocodili de apă sărată.

Comentarii
ABONARE

Abonează-te la newsletter ca să primești cele mai noi informații