Emma Thompson va scrie scenariul pentru al treilea film din seria „Bridget Jones”

Apropo.ro / 14.10.2014, 09:58
Emma Thompson va scrie scenariul pentru al treilea film din seria
Actriţa britanică Emma Thompson va scrie scenariul pentru cel de-al treilea film al francizei "Bridget Jones", după ce vedetele din distribuţia peliculei s-ar fi plâns de prima variantă a textului, semnată de Helen Fielding şi David Nicholls.

Conform contactmusic.com,  Emma Thompson, în vârstă de 55 de ani, se va ocupa de adaptarea pentru cinema a celui mai recent roman din seria „Bridget Jones”, „Bridget Jones: Mad About The Boy”, al scriitoarei Helen Fielding Fielding.

Producătorii filmului ar fi apelat la serviciile lui Thompson după ce prima variantă a scenariului, scrisă de Helen Fielding şi David Nicholls, a fost prost primită de distribuţia filmului, informează Mediafax.

„Producerea celui de-al treilea film este un coşmar. Actorilor nu le-a plăcut scenariul şi acum producătorii au adus-o pe Emma Thompson în speranţa că va adăuga textului un pic de farmec britanic”, a declarat o sursă pentru tabloidul britanic The Sun.

Foto: AFP / Mediafax Foto

Potrivit relatărilor presei de specialitate, din distribuţia noului film cu Bridget Jones vor face parte Renee Zellweger şi Colin Firth.

Emma Thompson, în vârstă de 55 de ani, a primit premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă în 1993, pentru rolul din „Întoarcere la Howard’s End”, şi Oscarul pentru cel mai bun scenariu, pentru adaptarea cinematografică a romanului „Raţiune şi simţire” de Jane Austen.

Actriţa Emma Thompson este printre puţinii actori de la Hollywood care au fost nominalizaţi la Oscar pentru un rol principal şi un rol secundar, în acelaşi an – 1994 -, pentru două producţii diferite. În cazul Emmei Thompson este vorba despre rolul principal din „Rămăşiţele zilei” şi rolul secundar din „În numele tatălui”.