Emma Zeicescu: “ Viata mi-a oferit cel mai frumos cadou- baietelul meu”

De: Nicoleta Nicolae / 03.08.2015, 08:00
Emma Zeicescu: “ Viata mi-a oferit cel mai frumos cadou- baietelul meu”
Povestile despre familie si copii sunt cele care au emotionat-o intotdeauna pe Emma Zeicescu. Care sunt lectiile pe care trebuie sa le dam mai departe copiilor nostri? Ne spune vedeta TV, care s-a implicat de curand in campania de suflet: “Working Mom by Christina Diamonds”.

“Sa fii om bun, sa iti ajuti aproapele, sa fii punctual, sa nu minti si sa ramai copil”, sunt ideile pe care prezentatoarea TV marturiseste ca le va trasmite fiului sau atunci cand va creste mare. In urma cu un an, Emma a devenit mama lui Rafael Idris Popa, un baietel sanatos care o face fericita in fiecare zi, chiar daca nu este tot timpul alaturi de el. Emma prezinta o emisiune zilnica la un post de televiziune, dar face tot posibilul sa fie alaturi de cel mic in momentele importante din viata sa.

“Campania Working Mom  by Christina Diamonds este felul meu de a va spune ca se poate. Viata nu este perfecta si nu ne iarta. Ne ingenuncheaza in trei secunde si ne inalta cand nu ne asteptam. Atunci, cand esti jos, ridica-te!  Vreau sa nu uitati , suntem in stare sa alergam zi de zi, sa luam cele mai bune decizii si  sa muncim ore in sir . Totul pentru ei! Pentru puii nostri. Ei merita totul!”, marturiseste vedeta tv.

Credit FOTO: Marin Dumitru