Episoade noi din „Keeping Up with the Kardashians” la E!

De: Nicoleta Nicolae / 22.03.2015, 06:00
Episoade noi din „Keeping Up with the Kardashians” la E!
Cea mai cunoscută familie de vedete din America se întoarce la E! în noul sezon, al zecelea, al seriei Keeping Up with the Kardashians, începând de duminică, 22 martie, ora 20:00.

În debutul sezonului, Kris şi Bruce încep să înveţe cum arată viaţa după ce au ieşit dintr-o căsnicie lungă şi cum este afectată întreaga familie de divorţul lor. Dorind să-şi protejeze mama de durere, fetele o sprijină cu dragoste şi o încurajează să se distreze pe cont propriu, iar Kim descoperă că a concepe al doilea copil este mai greu decât credea.

Familia nu obişnuieşte să se ferească de problemele cu care o loveşte viaţa, aşa că acţionează imediat. Kylie abia aşteaptă să o scoată la întâlniri pe mama ei atrăgătoare şi apelează la Scott pentru o ajuta în acest sens. Dar Kris nu simte că ar fi sprijinită foarte mult de copiii ei când găseşte alinare alături de un bărbat mult mai tânăr ca ea. În plus, Kris merge cu Kendall la Paris, înainte de Săptămâna Modei, iar Rob are în continuare probleme în viaţa personală.