Erika Buenfil si Eduardo Yañez trăiesc ACASĂ “Iubiri vinovate”

De: Mioara Tronaru / 02.06.2013, 10:00
Erika Buenfil si Eduardo Yañez trăiesc ACASĂ “Iubiri vinovate”
Poveşti de dragoste ce depăşesc orice limite, destine încrucişate şi speranţe nemărginite: ”Iubiri vinovate” (”Amores verdaderos”), telenovela mexicană produsă de Nicandro Diaz Gonzalez pentru Televisa, cu Erika Buenfil şi Eduardo Yañez în rolurile principale, vine din 4 iunie, în fiecare zi, de la ora 19.30, ACASĂ.

În distribuţia telenovelei se remarcă actori faimoşi precum Eiza Gonzalez, Sebastian Rulli şi antagoniştii Marjorie de Sousa, Francisco Gattorno, Guillermo Capetillo, Lilia Aragon. Coloana sonoră îi aparţine lui Alejandro Sanz, tema de început fiind piesa ”No me compares”, iar cea de final ”Me puedes pedir lo que sea”.

După 7 ani în care Erika Buenfil nu a apărut în nicio altă telenovelă, aceasta revine ca protagonistă într-o poveste de succes: “Iubiri vinovate”. Actriţa o interpretează pe Victoria Balvanera, o femeie inteligentă, independentă, care se îndrăgosteşte de administratorul fermei sale: “De când am susţinut probele pentru acest personaj mi-am dat seama că mi se potriveşte ca o mănuşă. Nu a fost deloc uşor, însă sunt foarte încântată, am pus tot sufletul în acest proiect. Acest rol a sosit într-un moment special din viaţa mea, în care m-am maturizat şi privesc viaţa dintr-o altă perspectivă. Îmi dau seama că toate experienţele ne ajută să devenim din ce în ce mai buni în ceea ce facem”, declară actriţa.

Eduardo Yañez îl interpretează pe Jose Angel Arriaga, un bărbat simplu, cinstit, care se dedică muncii câmpului şi se împarte între cele două femei ale vieţii sale: Cristina Corona, soţia sa, şi Victoria, cea pe care o iubeşte cu adevărat: “Am fost impresionat de succesul pe care l-a avut această poveste de . Este unul dintre punctele forte ale carierei mele şi mă bucur nespus pentru asta”, mărturiseşte actorul.

Premiera telenovelei, care a avut un succes uriaş în Mexic şi nu numai, “Iubiri vinovate”, va avea loc pe 4 iunie, ACASĂ şi va aduce în fiecare zi, de la ora 19.30, poveşti de amor şi pasiune, tulburate de intrigi şi răzbunare.