Erkan Petekkaya, alias Riza din “Dila”, fascinat de Africa

De: Nicoleta Nicolae / 28.04.2015, 08:00
Erkan Petekkaya, alias Riza din “Dila”, fascinat de Africa
Interpretul personajului Riza din serialul “Dila”, difuzat de Kanal D, este unul dintre actorii turci care nu prea au “pauze” în agenda. Foarte solicitat de producatori, Erkan simte nevoia ca, intre un serial terminat si unul ale carui filmari urmeaza sa inceapa, sa faca o calatorie intr-o tara exotica.

De departe, vacanta petrecuta in Africa a fost cea mai interesanta experienta turistica pentru Erkan. Insotit de fiul sau, Canon Cem, si de sotia sa, Didem, Erkan a fost in Kenya si Tanzania, tari in care a descoperit ce inseamna cultura si traditiile africane.

“Daca aveti posibilitatea sa calatoriti, mergeti, macar o data in viata, in Africa! Este o experienta care nu trebuie ratata. Este pacat ca un continent cu traditii atat de valoroase sa nu fie apreciat la justa sa valoare. Abia acum am inteles militantismul organizatiilor care lupta pentru prezervarea faunei , in special a elefantului african. Am stat printre elefanti, lei, girafe si zebre. A fost fascinant! Fiul meu, care a fost incantat de safari, a devenit pasionat de ecologie dupa aceasta calatorie. Citeste mult, se documenteaza si nu rateaza niciun documentar pe aceasta tema”, a declarat Erkan Petekkaya, interpretul personajelor Riza, din “Dila”.

Pe Erkan Petekkaya il puteti urmari in serialul “Dila”, difuzat de luni pana miercuri, de la ora 20.00, la Kanal D.