Erkan Petekkaya, cum a slabit 10 kilograme pentru un rol

De: Nicoleta Nicolae / 01.10.2015, 15:00
Erkan Petekkaya, cum a slabit 10 kilograme pentru un rol
Erkan Petekkaya revine pe micul ecran intr-un nou serial - Furtuna pe Bosfor, la Kanal D. Despre cel mai recent rol al sau, despre viata si familie, ne povestese in exclusivitate actorul de origine turca.

-Publicul din Romania a fost foarte receptiv la serialele “Tradarea” si “Dila”, in care ati jucat rolul principal. Acum va vor revedea intr-o  noua productie “Furtuna pe Bosfor”, din 5 octombrie. Ce ne puteti spune despre acest serial?

Sunt convins ca va prinde inca de la primul episod, are un subiect foarte puternic, o poveste complicata cu parinti ai caror copii au fost schimbati la nastere printr-o farsa a destinului. De asemenea, scenariul, regia, coloana sonora sunt extraordinare.

-Pentru acest rol, a trebuit sa slabiti si sa fiti in forma excelenta…

Nu mi-a fost greu, pentru ca nu a trebuit sa trag de fiare ca sa imi maresc masa musculara sau sa imi “umflu” bicepsii pentru a concura la Mister Univers. Am mers la sala in mod regulat si am facut exercitii sub indrumarea unui antrenor. Am dat jos 10 kilograme, iar la acest lucru a contribuit si un regim alimentar sanatos, nu exagerat de restrictiv.

-Privindu-va in oglinda, ati fost multumit de rezultat?

Nu sunt o persoana narcisista. Ma uit in oglinda destul de rar,  in general dimineata, cand folosesc aparatul de ras. Insa am primit destule complimente pentru felul in care arat incat m-am minunat si eu cat poate sa insemne o schimbare de look pentru un om! Acum incep sa le inteleg pe femeile care investesc timp si bani pentru a fi atragatoare.  Rezultatul care se vede la exterior are efecte benefice si in interior.

-Faptul ca sunteti mai atragator, nu a “atras” si gelozia sotiei dvs?

Nicidecum! Sotia mea m-a incurajat sa slabesc si a avut grija sa gateasca cea mai sanatoasa mancare de care am avut parte vreodata. Ea a fost si este prima mea admiratoare, iar intre noi nu este loc de gelozii. Relatia noastra merge bine de atatia ani si pentru ca intre noi nu este loc de suspiciuni.

-Cum v-ati inteles la filmari cu partenera dvs de serial Nurgul Yesilcay?

Nurgul este o fiinta gentila si intelegatoare. Suntem prieteni buni si de multe ori povestim minute in sir ce mai fac ai nostri copii.

-Ce va place sa faceti cand nu filmati? 

Ador sa petrec timp alaturi de fiul meu (n.red- Cano Cem). Fie ca mergem la cinematograf, ne uitam la TV la un film documentar sau ne distram cu un video game, pentru mine, timpul petrecut alaturi de el este cel mai pretios. Nimic altceva nu ma poate face mai fericit decat momentele petrecute impreuna cu fiul meu.

Serialul Furtuna pe Bosfor se va difuza incepand cu 5 octombrie, in fiecare luni si marti, de la ora 20:00, la Kanal D!