Erkan Pettekaya: “Personajul meu din e chinuit de remuşcări, dar şi de o dragoste imposibilă”

De: Nicoleta Nicolae / 20.04.2015, 07:00
Erkan Pettekaya: “Personajul meu din <Dila> e chinuit de remuşcări, dar şi de o dragoste imposibilă”
Erkan Petekkaya, actorul care l-a interpretat pe căpitanul Ali in serialul “Tradarea”, revine in atentia telespectatorilor in “Dila”, noul serial de la Kanal D, ce va fi difuzat din 20 aprilie, in fiecare luni si marti, de la ora 20:00. In aceasta productie, Erkan intruchipeaza personajul principal masculin – Riza, un barbat fermecator, care traieste o dragoste damnata.

“Scenariul serialului m-a cucerit de la prima citire, am fost impresionat de destinul tinerei care ajunge sa se indragosteasca de cel care i-a ucis sotul. Cred ca am reusit sa inteleg foarte bine si prin ce trece Riza, personajul pe care il interpretez, fortat de conjuncturi sa isi ascunda sentimentele. El  e chinuit de remuscari, dar si de o dragoste imposibila”.

Intrebat daca impartaseste acelasi interes pentru pamant ca si Riza, Erkan Petekkaya a raspuns ca se bucura de fiecare data cand merge intr-o zona rurala, dar nu si-a descoperit inca nevoia de a acumula mari intinderi de pamant.

Erkan Pettekaya este casatorit si are un baietel, pe care il adora. In familie si-a gasit celebrul actor echilibrul. 

“Cred în casnicie şi, indiferent de problemele ce se ivesc intr-un mariaj, merită din plin să ai o familie. A-ţi petrece viaţa alături de o altă persoană nu este un lucru uşor, dar este atat de plăcut! “, a spus actorul.

Nu ratati, incepand din 20 aprilie, in fiecare luni si marti, de la ora 20:00, serialul “Dila”, la Kanal D, cu Erkan Petekkaya si Hatice Sendil in rolurile principale.