Erotic Shorts

De: Nicoleta Nicolae / 09.03.2015, 12:29
Erotic Shorts

Chimia iubirii văzută în filme scurte! Apropierea dintre corpuri pune universul în mişcare şi defineşte esenţa vieţii. Ediţia de primăvară ShortsUP sărbătoreşte atracţia universală printr-o colecţie curajoasă de filme scurte ce caută răspuns la o întrebare vie: ce ne aduce împreună?

Vineri, 20 martie şi sâmbătă, 21 martie, de la 22.30, Cinema PRO găzduieşte Erotic Shorts, două seri consecutive de scurtmetraje despre iubire şi frumuseţea corpului uman. Veţi face cunoştinţă cu o lume cinematografică îndrăzneaţă, în care esteticul joacă rolul cheie. Pe ecran, pulsaţiile vitale se transformă în forme şi culori provocatoare, o maşinărie care pune la încercare mintea, ochiul şi emoţiile.

Selecţia de filme ShortsUP va fi diferită în fiecare seară,  formată din ficţiuni, animaţii şi documentare ce explorează resorturile atracţiei în culturi diferite. Evenimentul va fi deschis de scurtmetrajul Futon (r. Yoriko Mizushiri, 2014), producţie japoneză care aduce senzualitatea la rang de artă. Din aceeaşi colecţie face parte şi Omul perfect (r. Jorgen Leth, 1967), scurtmetraj danez despre idealul corpului uman construit de-a lungul istoriei.

Biletele şi abonamentele ShortsUP pot fi cumpărate în avans din reţeaua Eventim (online sau în magazinele partenere) în trei etape: EARLY BIRD, în perioada 5-13 martie, la preţul de 25 lei pe seară şi 40 lei pentru ambele seri, PRE-SALE, în perioada 13 – 20 martie, la preţul de 30 de lei pe seară sau 50 de lei pentru ambele seri. În limita locurilor disponibile, biletele pot fi cumpărate şi la Cinema PRO  în seara evenimentului, la preţul de 40 de lei pe seară şi 60 de lei pentru ambele seri.  Mai multe detalii, pe www.shortsup.ro.

Preţul biletelor include accesul la scurtmetrajele ShortsUP şi la zona extra-filme care continuă călătoria cinematografică cu o expoziţie pe tema principiilor organice ale iubirii.

EROTIC SHORTS este un  eveniment adresat publicului peste 18 ani, deschis la provocări vizuale. Patru ore de filme scurte premiate propun o definiţie sinceră şi esenţială a iubirii. Următorul eveniment ShortsUP, Noaptea Lungă a Filmelor Scurte, va avea loc în primul weekend al lunii iulie.

Eveniment Facebook: https://www.facebook.com/events/820459238019469/