Este oficial! Justin Timberlake va fi tătic! Jessica Biel este însărcinată!

Apropo.ro / 30.10.2014, 18:00
Este oficial! Justin Timberlake va fi tătic! Jessica Biel este însărcinată!
S-a zvonit că divorţează din cauza infidelităţilor lui, dar Jessica Biel a afişat recent o frumoasă burtică de gravidă, ceea ce confirmă oficial vestea că îl va face tătic pe Justin Timberlake!
Foto: Splash News
 
 
Abdomenul plin de pătrăţele al celebrei  actriţe începe să se transforme şi să prindă contur. Chiar dacă au existat speculaţii că Justin Timberlake nu este tocmai un soţ fidel, se pare că Jessica Biel a trecut peste aventurile soţului său şi a decis să-şi vadă mai departe de familie, ba chiar să-i facă un copil artistului, cu gândul de a-l transforma într-un familist convins.
 
 
Foto: Hepta
 
 
Foto: Hepta
 
 
„Prietenii ei apropiaţi nu se pot abţine să nu vorbească despre asta“, spune o sursă din anturajul vedetei. „Şi nu prea a ieşit în public în ultima vreme, scuzându-se că nu se simte prea bine – dar ea e cât se poate de sănătoasă”.
 
 “Jess e însărcinată cel puţin în luna a treia”, spune o sursă apropiată cuplului. Pozele cu Jessica Biel cu burtică, sunt dovada clară că actriţa îi va dărui curând un copil lui Timberlake. 
 
De altfel, când s-a afişat pe plaja din Hawai, dar şi în Australia, în costum de baie, Jessica Biel a stârnit deja speculaţii cu privire la o eventuală sarcină deoarece aceasta începea deja să se observe. Pe 4 octombrie, pe când Justin se afla în concert în Australia, soţia starului a fost fotografiată în timp ce încerca să treacă neobservată, cu ochelarii de soare  la ochi, purtând o bluză albă mulată pe burtica deja proeminentă, şi având un  hanorac  în jurul taliei. Pe 24 octombrie, cei doi soţi au fost surprinşi împreună, bucurându-se de o plimbare relaxantă, o escapadă de weekend, departe de agitaţia din Los Angeles. Sarcina soţiei lui Justin Timberlake este din ce în ce mai vizibilă!
 
 
Foto: Hepta
 
 
În luna august, artistul de 33 de ani a fost prins în tandreţuri cu una dintre dansatoarele sale într-un club din Paris. „Jessica speră că vestea bună îl va face pe Justin să se implice mai mult în viaţa de familie”, a mai spus o sursă din anturajul vedetelor.